Hirdetés

Aktív témák

  • doser0717

    aktív tag

    Sziasztok!

    1.: Valaki linkelt ide 1-1,5 hónapja egy ilyet: [Origin], ismertek valakit aki bevállalt már ilyet, vagy közelebbről látta?

    2.: Alienware. Létezik Magyar billentyűzetes, vagy csak angol? Ha létezik, akkor ha USA-ból rendelek ilyen gépet mennyibe kerülne még az átalakítás. Ha nem létezik, akkor meg lehet e oldani, hogy a teljes Magyar ábc-t tudjam használni. (nem akarok vele sem programozni, sem gyorsírni, szóval csak hogy legyen minden betű) Na meg ezt a DELL honlapja szerint csak op.rendszerrel lehet rendelni, utána lehetséges azt itthon leszedni és magyar nyelvűt telepíteni?
    Esetleg valaki használ Alienware-t, minőség, egyéb tapasztalatok?!?
    A garancia hogy mükszik ilyenkor? DELLéknek nemzetközi garis, vagy csak azt lehet Mo.-n garanciában javíttatni, amit itthon 'helyeztek forgalomba'?

    Jahhh! És nem gazdag apuka kisfia vagyok, hanem 1 híján 30 aki a munkája miatt sokat mozog (kamiont vezet :)) ) és szeret a szabad idejében játszani - mivel mást nem lehet!

    Az MSI GX660-at nézem i7 procival + ATI Mob.Radeon HD 5870 vga-val nagyon itthon, de valamiért itt mindenki csak fikázza ezt a márkát (én elégedetten használom 4 éve)

    A notebookzone-t ismeri valaki, megbízhatóak?

    [ Szerkesztve ]

    i20N, Surriento, GBS 57

Aktív témák