Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Tikakukac #63251 üzenetére

Szerintem nem ugyanarról beszéltek (legalább is az én japcsim alapján), az Ővé szerintem automata üzemmód során nem csak leállítja a kültérit ha elérte a kívánt hőmérsékletet, hanem teljesen kikapcsol.
    Majd teljesen visszakapcsol ha jól veszem ki.
    A ki-be kapcsolás alkalmával valóban az én Fujim is le-fel nyitja a takaróját (tiszta transzformersz), de magától nem végez teljes leállítást pusztán hőfok miatt automata üzemmódban.

Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

• baloghgabor

aktív tag

válasz Tikakukac #63251 üzenetére

Érdekes az én japánjaim sose zavartak a tíz év alatt. Talán mert azoknak a sokezer üzemóra után sincsen jóformán hangjuk, ez meg nyekereg a motor morog szó szerint, amikor a baromi nagy lapátot átforgatja. Mondjuk a Fujitsuk csak felfelé állnak olyankor, ez meg valódi tornamutatvány, amit művel. Biztosan csodás, van aki TV helyett is elnézegetné. Mondjuk nem is ez a legnagyobb gond, talán még nem is baj, hogy nagy felületen tereli a levegőt. De a működése számomra baromi sz@r, abszolút nem komfortos. Jó, az on-off jelleg betudható annak, hogy már nem tud hova leszabályozni a kinti jó idő miatt sem, nem hűl a szoba annyit. De a tegnapi nap amit produkált, azért azt egy öreg on-off klíma is megirigyelte volna. Lehet hagyni kellett volna 24© fölé menni, meddig tolta volna vajon?! És applikációban, wifivel mi ez az oltári különbség?! Most se az igazi, de ha hidegebb lesz és tényleg leszabályoz, akkor még azt mondom, kínai, ezt tudja, ennyi pénzért ne várják csodát. De meddig vajon? Vagy holnap, ha bekapcsol, akkor megint valami új módi jön vajon?! :((

bégé

Új hozzászólás Aktív témák