- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz Tikakukac #63251 üzenetére
Szerintem nem ugyanarról beszéltek (legalább is az én japcsim alapján), az Ővé szerintem automata üzemmód során nem csak leállítja a kültérit ha elérte a kívánt hőmérsékletet, hanem teljesen kikapcsol.
Majd teljesen visszakapcsol ha jól veszem ki.
A ki-be kapcsolás alkalmával valóban az én Fujim is le-fel nyitja a takaróját (tiszta transzformersz), de magától nem végez teljes leállítást pusztán hőfok miatt automata üzemmódban.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz Tikakukac #63251 üzenetére
Érdekes az én japánjaim sose zavartak a tíz év alatt. Talán mert azoknak a sokezer üzemóra után sincsen jóformán hangjuk, ez meg nyekereg a motor morog szó szerint, amikor a baromi nagy lapátot átforgatja. Mondjuk a Fujitsuk csak felfelé állnak olyankor, ez meg valódi tornamutatvány, amit művel. Biztosan csodás, van aki TV helyett is elnézegetné. Mondjuk nem is ez a legnagyobb gond, talán még nem is baj, hogy nagy felületen tereli a levegőt. De a működése számomra baromi sz@r, abszolút nem komfortos. Jó, az on-off jelleg betudható annak, hogy már nem tud hova leszabályozni a kinti jó idő miatt sem, nem hűl a szoba annyit. De a tegnapi nap amit produkált, azért azt egy öreg on-off klíma is megirigyelte volna. Lehet hagyni kellett volna 24© fölé menni, meddig tolta volna vajon?! És applikációban, wifivel mi ez az oltári különbség?! Most se az igazi, de ha hidegebb lesz és tényleg leszabályoz, akkor még azt mondom, kínai, ezt tudja, ennyi pénzért ne várják csodát. De meddig vajon? Vagy holnap, ha bekapcsol, akkor megint valami új módi jön vajon?!
bégé
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford Kuga 2015-2019 gyári szövetszőnyeg készlet
- 3,6 és 11 KW-os Type 2 elektromos autó töltők, 11KW utcai töltőkábel budapesten
- Eglo Torretta LED IP44 tükörvilágító lámpa 94617
- Tuya Zigbee Gateway / átjáró RJ45 csatlakozóval
- XML LED-es zseblámpa! Iszonyat fényerő! 15W XHP 50.2 ledes fejlámpa érkezett!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest