Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Virág et.

    senior tag

    Sziasztok,
    nézegettem a C&H Supreme klímáját és meglepve vettem észre, hogy két eléggé különböző modell fut Magyarországon ugyanazon a néven:
    Cooper&Hunter Supreme R32 - ez a fizikai paraméterei alapján Gree Amber Royal, dual stage kompresszorral, ha lehet hinni a leírásnak.
    Cooper&Hunter Supreme Continental - ez pedig mintha a Gree Amber Grey-el egyezne meg (kisebb kültér és beltéri, szó sincs kétfokozatúságról)

    Itthon mindkettőt sima Supreme-ként láttam a webshopokban, csak a cikkszám árulkodik.... érdemes ezekkel foglalkozni? Van esetleg más a kategóriájukban ami jobban megéri?

    Kiegészítő fűtésnek (gázszámla csökkentés), illetve a gázkazán ledöglése esetére helyettesítőnek keresek 2 db 2,6kW-os és egy 5.2kW-os klímát darabot egy viszonylag jól szigetelt házba.A nyári hűtés is csak 1-2 hétig szokott érdekes lenni, emiatt nem is a másfélszer annyiba kerülő japánok között nézegetek, próbálom a költségeket ésszerű határok közé szorítani. De nem lenne baj ha halk lenne, illetve minusz 5-10 foknál is 2 felett maradna a COP. Naív vagyok? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák