Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kisbalazs83

    aktív tag

    válasz windy #48323 üzenetére

    Üdv Windy!
    Kérhetném a véleményed a csobogó hanggal kapcsolatban? :) Itt a fórumon elismernek és sok tapasztalatod van a klímákkal kapcsolatban. Ami miatt nehezen engedem el a dolgot, hogy anyunál a Daikin FTXN35KEV1B nem ad ilyen hangot, és itt a fórumon is azt írták többen, hogy az FTXF35-nél nem hallanak ilyet. Ezért úgy érzem, hogy valami nincs jól az enyémmel, FTXF42C... :(
    #48065, #48068, #48140, #48142,
    Most, hogy kicsit hűvösebb lett, gondoltam meghallgatom fűtés üzemmódban is. Szinte nem is hallani ezt a csobogó hangot. Ha mindig ilyen lenne, akkor meg se szólaltam volna.
    Videók hűtés éjszakai módban, fűtés éjszakai módban.
    Éjszakai csendes fenti fokozaton videóztam. Nem tűnik el 1-es venti fokozaton se, csak akkor nagyjából egy hangerő lesz a szélzaj a hűtőközeg hanggal. Nagyobb venti fokozatnál is hallom, ha mellé állok. A lényeg, hogy nem változik a venti fokozattal, csak lesz szélzaj hozzá, ami elnyomja.

    Tapasztaltál már ilyet? Ez normális és fogadjam el, hogy ez így sikerült? A klímával nem stimmel valami? Esetleg a gyári hűtőközeg mennyiség nem megfelelő? Mit lehet ilyenkor ellenőrizni, vagy csinálni?

    [ Szerkesztve ]

    65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D

Új hozzászólás Aktív témák