Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz hunaqua #43661 üzenetére

    Én nem azt írtam hogy sok Rcoolt rakott,hanem hogy kínait erőlteti elsősorban mindenhol ahol láttam a munkáját.Tőlünk két házra egy Midea szettet( 2 db) tett fel de azzal csak hűtenek mert látom a sok fát az udvarukon és a füstölő kéményt, az kívülről hibátlan, halk .
    A helyi dohányboltban az az Rcool szart sem ér az biztos, ennyit tudok, fűtésre tette fel a tulaj szerint is szar, de ő azt gondolja most .,hogy a klíma úgy általában szar fűtésre én meg nem győzöm meg hogy vegyen egy 400 ezres Panát majd meglátja, mert nem az én dolgom. Én mondtam neki hogy minőségibb klíma kellett volna, de ő erre is azt mondta hogy egy vagyon volt. 220 ezer beszereléssel...
    Nem tudom mi a helyzet vele, nem nyomoztam főleg miután az első rákeresésre kiderült, hogy az Rcool magyar gyártmány sztorija egy baromság/ hazugság volt, ilyen embereknek nem adok 2 milliót a zsebébe 5 klímára meg teszem fel az egész családom életminőségét és pénzét .
    A történet lényege nem a klíma minősége hanem a korrekt hozzáállás a szerelők forgalmazók részéről szembe állítva azzal amit Windy írt a saját cége, beszerzési forrása szemszögéből és amit ez a fickó levert nálam. Windy továbbra sem írta azt hogy szar az Rcool sehol, én sem írtam azt. Részemről lezárnám a dolgot.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák