Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Miklósbácsi #27008 üzenetére

    Érdekes lenne meghallgatni Windy véleményét erről.

    Miért, mit vársz tőle? Azt, hogy mondja azt, hogy nyugodtan mindenki hajtsa orrba-világba a klímát leszabályozásig -20-ban mert az fix hogy nem fog lejegesedni?

    Ilyet már eleve több okból nem fog mondani, többek között azért sem mert ez fizikailag lehetetlen és mert a saját renoméját rontaná már a feltételes móddal is.

    Már az is erős bizalmi vállalás felénk, hogy azt leírja, hogy 99% hogy nem lesz gond de figyelni kell.

    Egyrészt lehet hogy simán eltömődik a kifolyónyílás, akkor mit csinálsz? Fizikailag nem fog elfolyni, felgyűlik, felfagy, vége. Másrészt lehet olyan takony pára idő amikor eleve minden úgy lefagy hogy esélye nincs a jéghideg kondenzvíz utánpótlással. Elromolhat még a fűtőszál is, akkor mit csinálsz, azt hiszed biztonságban vagy és nem is tudsz róla. Az is lehet, hogy valakinek a panelban a szélvédett erkélyen vagy a szomszéd ablaka fölött vígan ketyeg a klíma, a szomszédban a szigetelt ház hátsó homlokzatán meg csak hízik a jégdugó.

    Ésszel kell használni meg nézni kell, és akkor jellemzően OK a dolog addig a hőmérsékletig amíg egy klímát eleve érdemes használni, de ez már le lett írva sokszor, aki ennél biztosabbat mond azt én már fenntartásokkal kezelném.

Új hozzászólás Aktív témák