Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mh197

    senior tag

    A kültéri egységek zajszintjéről érdeklődöm. Várároltam egy Whirlpool SPIW 312 A3WF készüléket. A kültéri a hálószoba falára lett felhelyezve. A ház családi ház, 38 cm blokktéglából. Az a gond a klímával, hogy a kültéri egy alacsony frekvenciás zajt kelt benn a hálóban. Természetesen az inverter fordulatszám változásával a zaj frekvenciája is változik, de elég zavaró. A konzol a kültérihez a ház falára van erősítve, azon már gumibakokra cseréltük a klíma alatti tartókat,a kültériben nem rezeg semmi, de kint meghallgatva ezt az alacsony frekvenciás zajt ott is produkálja.

    Létezhet az, hogy ez típus jellemző? Más kültérik morajlása is ennyire behallatszik? Egyáltalán más kültérikben is ilyen hangosan morajlik a kompresszor?

    Milyen típus lenne az – ha van ilyen – aminek nincs ennyire erős rezgése a kültériben? Melyik a leghalkabb ilyen szempontból? LG vagy Daikin típusból esetleg?

    Mellesleg aki az említett Whirlpool típust veszi, készüljön fel rá, hogy a készüléket Wifisként árulják, de a Whirlpool app nem tudja csatlakoztatni a klímát, nem ismeri fel. Ügyfélszolgálat szerint a problémát jelezték az olasz gyártó felé, de megoldása 2 hónapja nincs, lehet nem is lesz…

Új hozzászólás Aktív témák