- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Köszönöm szépen a válaszotokat!!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Elvileg ma megyek a házért (8k-ért,anyukám boldog nagyon ), viszont az van vele, hogy hátul ki vannak törve a kártya slotok védőlemezei, viszont én elvileg kártyák nélkül fogom használni, tudnátok vmi megoldást arra, hogy hogyan tudnám "betömni" azokat a lyukakat?
Kéne esetleg vmire figyelnem a ház átvételekor?
Mivel használt.. (ok, a külsérelmi nyomokat vágom, de belül kéne figyelnem vmire?)[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
mrbig25
őstag
Nekem sima lanbox-om volt, de ahogy nézegetem a képeket, belülről ugyanaz a kettő. Ha már szét lesz szedve, akkor nézd meg, hogy az alaplaptálca nem-e szorul és betolva a helyére nem-e lötyög (behelyezett pocizióba a végénél 2 db gumibak tartja, hogy ne rezegjen, mozogjon). Mást nagyon nem tudok mondani, mert odd, hdd és tápegység tartónál ilyen nem fordulhat elő, mert egy rakás csavar rögzíti.
Bővítőslot védőlemezeit meg sztem találsz itt az aprón is...valakinek biztos van elfekvőben.
8k-ért tuti vétel...
-
-
Diezel
csendes tag
Hali
szeretnék venni felújításra egy nagy tornyot valami érdekesebbet(kis ajtóval nagy kapcsolókkal stb) de nem tudom milyet. tudnátok-e segíteni esetleg ha valakinek van szombathely környékén és csak porosodik vagy helyet foglalja nem kell esteleg indításképpen feltudnék ajánlani egy milka csokit vagy valami hasonlót
előre is köszi"Ha ellenségeid lőtávolságon belül vannak, akkor te is./Az élet attól szép, hogy barmi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik."
-
Juhiii
csendes tag
Sziasztok!
Egy új config összeállítását tervezem a közeljövőben.
Az aktuális topic okán főleg a ház választásban kérném a véleményeteket.
Fontos lenne a csendes üzem, ATX méretben, kb 15.000 Ft. környékén.Tervezett összetevők:
- AMD 785G-s alaplap (GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H vagy ASUS M4A785TD-V EVO)
- AMD Athlon II X2 240 (egyelőre)
- esetleg Coolermaster Hyper TX3-as procihűtő, ha van értelme.
- Corsair CX 400-as táp
- 4 GB DDR3 1600 MHz memória, még nem tudom milyen
- egyelőre anyagi okokból marad az integrált VGAAz általam kiszemelt szimpatikusabb házak:
- Coolermaster RC-600 Gladiator
- Thermaltake Element TKöszi a véleményeteket.
-
d@minator
addikt
Én is ezen dilemmázok és nekem is CX400-am van ami melegben hangosodik. Az alsótápos ház tehát jó választás. Megnéztem a TT házakat, általában több ventit adnak hozzá (pl Thermaltake V 17k-ért tele ventivel) de elég gyengusz pl. az Element T teteje. Arra jutottam, hogy a CM az alsóbb árkategóriában jobb minőséget képvisel.
A TX3-nak van értelme nagyon le lehet halkítani és még mindig jól hűt. Azt viszont nézd meg milyen magas. Nekem más hűtőm van de ha felraknék egy oldalsó ventit ami ált. 2cm biztos, hogy a ház oldalát nem tudnám felrakni. Egyáltalán kell oldalsó venti? -
Juhiii
csendes tag
Köszi a választ. Én is a Coolermaster házai közt keresgéltem inkább.
Gondoltam még a Centurion 590-re is, de az most drágább.
Az Elite 335 pedig igaz, hogy olcsóbb, de kisebb és csak 1 venti jár hozzá, ráadásul felsőtápos.
A Gladiator időtállóbb, szerintem.
A TX3-nak bele kell férni. Oldalsó ventit meg nem akarok, első+hátsó teljesen elég.
(A jelenlegi ősi configban nincs is venti, bár az oldala sincs felrakva)
A többi összetevőről mi a véleményetek?[ Szerkesztve ]
-
Diezel
csendes tag
Hali
szeretnék venni felújításra egy nagy tornyot valami érdekesebbet(kis ajtóval nagy kapcsolókkal stb) de nem tudom milyet. tudnátok-e segíteni esetleg ha valakinek van szombathely környékén és csak porosodik vagy helyet foglalja nem kell esteleg indításképpen feltudnék ajánlani egy milka csokit vagy valami hasonlót
előre is köszi"Ha ellenségeid lőtávolságon belül vannak, akkor te is./Az élet attól szép, hogy barmi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik."
-
Henk
veterán
Van valakinek Lian Li PC-P50 háza? Pár személyes tapasztalat érdekelne vele kapcsolatban.
-
Gaben01
őstag
Gyorsan véget ért a szerelem a panzerbox-al,pedig nem volt olcsó darab.. Mi történt? Csak az,hogy a proci hűtő miatt nem lehet kihúzni az alaplapi tálcát?
[ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
mrbig25
őstag
Pár hsz-el korábban szó volt a CoolerMaster Gladiator 600-as házikóról. Jópár külföldi tesztet átnéztem és azok alapján egész jónak tűnik...
A kérdésem pedig az lenne, hogy ha valakinek ilyen háza van ( vagy legalább már látott ilyet élőben ) - az tudna róla pár szót mondani, személyes tapasztalat gyanánt?!Ha igen, akkor előre is köszönöm
...
-
mrbig25
őstag
válasz d@minator #8774 üzenetére
Igen ilyet én is olvastam...bár ha hozza a szokásos CM minőséget, akkor ennyi pénzért mondhatni ajándék. Képek alapján a kábel-menedzsment is jónak tűnik...bár jó lenne valakitől valami konkrét tapasztalat.
Felső venti <--> procihűtő problémára: a felső 14-es venti megy előre, az első 12-es meg hátra. Így az első beszív, hátsó kifúj, felül meg maradna üresen... vagy úgy fordítod a procihűtőt (ha van rá lehetőség), hogy felfelé fújjon.Viszont továbbra is várunk ilyen házzal rendelkező egyéneket, közhasznú tapasztalat-megosztás céljából.
...
-
mrbig25
őstag
válasz d@minator #8776 üzenetére
Szerintem oldalsó venti nélkül simán befér az Infinity...
922-őn én is gondolkodok erősen. Frankó kábel-menedzsment, jó hűtés, minden ami kell, bár a külsővel még nem barátkoztam meg. Lehet, hogy élőben jobban tetszene. RC690 se rossz, de lassan minden második embernek olyan van (tudom, hogy ez enyhe túlzás, de tényleg nagyon elterjedt házikó, aztán jó lenne valami olyasmit szerezni, amit nem lát az ember minden második képen...)[ Szerkesztve ]
...
-
total90
veterán
Szerintetek egy Thermaltake Element T megér 15 000 forintot?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
x-calibur
csendes tag
Sziasztok.
Gépvásárlás előtt állok, és tanácsotokat szeretném kérni. A konfigot "belülről" kezdtem el felépíteni, és így mire elértem a "felszínhez", a rendelkezésre álló keret eléggé megcsappant... Lényeg a lényeg, hogy házat keresnék, ami nem túl csicsás, nem túl drága, de azért mégsem egy alumínium doboz, benne pár lyukkal, ami összetartja a konfigot. Főleg Gigabyte, és CM házak között keresgélnék, és az sem baj, ha van benne táp. (csak ne olyan legyen, ami 3 hónap múlva kinyírja a komplett gépet...)
Ha táp nélküli verziót ajánlotok, akkor szempont lenne a minél alacsonyabb ár, ha táposat, akkor a táp minősége a fontos.
Eléggé tanácstalan vagyok a témában, de mint midnenki, én is szeretném a lehető legjobb megoldást kihozni a rendelkezésre álló keretből, ezért kérném a segítségeteket.HP 6730s noti eladó. Érdeklődni privátban.
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Nekem RC 600 gladiator házam van. Láttam sokakat érdekel. Nos szerintem ár/érték arányban iszonyat jó. Kábeleket is simán el lehet rendezni. Az első 12-est lecseréltem egy 14-es ventire, igy most egy 14-es befúj, egy 14-es és egy 12-es pedig kifúj. Kinéztre sem csúnya, sőt. Elég bőséges a körités is amit adnak hozzá. Egy CM Hyper 212 Plus procihűtőm van, hát ez simán befért, a Quadom 5 fokot javult prime alatt az előző Sharkoon házamhoz képest.
-
mrbig25
őstag
válasz d@minator #8780 üzenetére
Elég fincsi, de abba már vas is kell sztem marad az RC-600. 15k-ért nem igazán tudok jobbat.
fekeandras: Aerocool V-Touch Pro
kerinagy: köszi az infót. Ha kedved és időd engedi, esetleg tudnál egy pár képet csinálni?!
...
-
Geronimou
csendes tag
válasz fekeandras #8781 üzenetére
Aerocool V-Touch Pro itt nézd meg
-
fekeandras
őstag
Köszi.
-
janagawa
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek már nekem hogy mi a különbség a két ház között?Cooler Master RC-831-KKN1 9ezer pár száz forint
Cooler Master RC-831-SSN1 40ven ezer valamennyiMit add a második ami miatt az annyiba kerül?
és ha már házak mi a véleményetek erről a kettőről?
ADVANCE Slim Digital 8715LCD
CODEGEN 6100-A11Köszönöm a segítséget!
-
aero.
veterán
válasz janagawa #8788 üzenetére
a KKN1 47 ezer forint ... még a pár éves használtat se adják 9 ezerért, valamit elnéztél.
ez a slim digital nem tudom milyen, de elég keskenynek tűnik, és csak egy 5.25-ös meghajtója van.
A codegentől ne várj sokat, átlagos belső, semmilyen extra funkcióval, vékony lemezek.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz janagawa #8794 üzenetére
nincs benne semmi különleges, felső táp, sima vinyórekesz, átlagos hosszúság, a kábeleket nem lehet eltüntetni, vékony lemezekből van ... bár nem plexis, szóval nem fog kilátszódni.
szerintem nézd meg még a sharkoon rebel 9-et is, vagy cooler master elite 335-öt, jobb házak, mint az említett codegen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest