Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Merchior

    tag

    Sziasztok!

    Gondoltam, megosztom a tapasztalatokat, ha már ekkora utánamenés és kicsit kalandos volt a költözés.
    Adott volt egy Corsair Carbide Series Spec Alpha, őt cseréltem le, hogy beférjen a vga, meg a tartótámasz. Szerettem is, jó is volt, jól is szellőzött szerintem, meg voltam vele elégedve. Az újítás a 4000D Airflow lett, ami ég-és-föld kaliber. Mókás, hogy sikerült szándékosság nélkül gyártón belül maradni, így talán még szembeötlőbb volt a fejlődés.
    Az izgalmakat az okozta, hogy eredetileg arra voltam felkészülve, hogy 2 db standard ventit kapok, ehelyett 4 db ARGB venti fogadott, egy remek kis RGB kontrollerre cuppantva - aminek még örültem is - viszont táp-elosztó nem kapott helyet a csomagban (nyilván, mivel ilyen termék nem létezik a Corsair kínálatában). Úgyhogy miután jól felbosszantottam magam, másnap egy gyors Y-elosztó vásárlást követően, második nekifutásra sikerült úgy összerakni az egész cájgot úgy, hogy rgb is legyen, meg 4 venti is menjen a mindösszesen 3 portot kínáló alaplapommal.
    Összességében a házzal kapcsolatos élmények: hihetetlen jó a minőség, mind az anyaghasználaté, mind a megmunkálásé, mind az összeszerelésé. Nagyban megkönnyítette a költözést az, hogy erre a házra esett a választás - tágas mindenhol, jó helyen vannak a kábelkötöző helyek és szerintem az előre kialakított széles csatorna is remek. Egyedül talán a tápkábelek szorulnak meg kicsit a HDD keret mögött, de ezen a keret odébbmozgatása segít. Az új vga terhelés alatt sem nagyon volt 60°C fölött, amivel én elégedett vagyok, a procira eddig se volt panaszom és mintha az új konfig halkabb is lenne kicsivel.
    Nagyon köszi a részletes összefoglalóért és az ajánlott listáért ezúton is, sokat segített a választásban és örömmel konstatáltam, hogy nem véletlenül vannak azok a típusok szerepelnek az ajánlásokban, amik. :R
    Végezetül álljon pár kép a végeredményről

Új hozzászólás Aktív témák