- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok!
Még 2008-ról van nekem egy COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite típusú olcsóbb féle házam, amit jelenleg nem tudom miért lenne érdemes lecserélnem.
Látom, hogy vannak "hasonló" kategóriás modern házak, viszont többszörös árért, amiért az enyémet vettem (Corsair Carbide, alsó-középkategóriás házakat nézegettem az elmúlt napokban pl).Ez a jelenlegi ház már számtalan komponenscserét megélt már, komplett konfiguráció cseréken van már túl, bár a jelenlegi videokártya méretek miatt viszont már ügyeskedni kellett a legutóbbi szerzeménnyel (AMD R9 290X).
Ennek a beszerelésekor a kettő vinyómat át kellett pakolnom a VGA szintjéről, mert semmi esély sem volt, hogy elférjenek egymás mellett.
Kicsi zsúfoltság mindenképpen jelen van ott lentebb: KÉPViszont a lényeg, hogy elférnek a komponensek, szerintem a hűtéssel sincs probléma, mert nem hangos a gép hosszas játékok után sem (nem szoktam hőmérsékleteket nézni és a tuning is messze áll tőlem).
Jelenleg esetleg abból a szempontból látnám értelmét leginkább a ház cserének, hogy a táp lekerülhetne alulra, hogy házon kívülről szívja be a levegőt és ne a gép belsejéből.
Szívesen várok még további érveket tőletek, hogy számomra miért lenne esetleg érdemes egy jóval drágább, korszerűbb házba befektetnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs