Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #98593280

    törölt tag

    válasz Blue meth #50948 üzenetére

    0,65 -ös a Carbide 300-as lemezvastagsága, amely a mai házakat figyelembe véve, átlagosnak mondható, vékonynak nem nevezném. A legtöbb ház 0,6 és 0,7 körül van.
    Lehet hogy a Gigabyte Triton lemezvastagsága több, de az a ház már nosztalgia, lévén menedzsment sincs benne, szürke a belseje, 2 db ventivel működik, nem többel, felső tápos, SSD tálcái nincsenek, 5 db felesleges 5,25 colos ODD hely van benne, a hűtése szerintem gyenge, a PH 2006-ban, majdnem 10 évvel ezelőtt tesztelte. Nos ehhez hasonlítani egy újszerű, USB3-as CORSAIR házat teljesen felesleges. Ennek ellenére a szóban forgó ipon fórumozó nyugodtan visszaszerelheti a cuccát a Triton házába, ha az neki jobban megfelel, nekem mind1.

    Ami a további megjegyzéseit illeti, azok is szerintem másként vannak, mert:
    idézem a honlapomról:

    + élek nincsenek, lemezek nem vágnak
    + profi festés, kevésbé ujjlenyomat-gyűjtő
    + stabil erős rácsos tetőlap
    + masszív alaplapi tálca

    Ami a HDD tálcák "vicces" mivoltát illeti, azoknak a merevlemezek úgyis tartást adnak, emitt szerintem nem hátrány az sem, ha azok hajítható műanyagból vannak. Amennyiben van gumis bak az illeszkedésnél, akkor van esély arra, hogy csillapít esetleges HDD rezonanciát. Egyébként meg a Triton-ban tálca sincs, na most akkor az még rosszabb?

Új hozzászólás Aktív témák