- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz TazLeacher #4599 üzenetére
De ilyen áron? Áhh...
Én egyébként a CM házakat preferálom. Most egy Elite 331-be költöztem, nem is oly régen. ODD-k, HDD-k és PCI eszközöket csavarmentesen lehet rögzíteni, de igény esetén csavarozni is lehet. Hűtése imho rendben van, hátul univerzális (8, 9,2, 12) venti slot, oldalt 8-as, elől szintén univerzális. Sajnos elől az elég sűrű méhrács+porszűrő már nem túl előnyös, ezért azt dekopírral, ha lesz időm és türelmem kivágom, egyébként ott a gyári 12-es CM leszabályozva tökéletesen lehűti a winyókat, hátul egy 12-es GT viszi ki a levegőt, bár azt leszabályoztam, mert a 450-es csifim ventije úgyis pörög annyit, hogy attó' koldulsz. Oldalra pedig nem raktam ventit, de így egyáltalán nem hangos a cucc, viszont szépen le van hűtve mindenem.Kb. ennyit az Elite házról. Nekem 8k-t megért, ilyen ház mellett nem fogok húszezreket holmi Soprano-ra áldozni. Ha modding kell, akkor veszek majd kék ledes fogantyúkat a tetejére, aztán kis furatokat a ház tetejére, ott elvezetem a kábeleket, meg előre berakok pár ledet, ház aljára neonokat, meg a tetejére csinálok egy slotot egy kis ledes ventinek, azt ennyi. Meg lehet ezt oldani házilag is, 1000x olcsóbban, mintha Sopranot vennék. Haver is kemény 3e magyar kreditből csináltatott plexit szintén CM házára, és ennyiből még ki is jött 2 Sharkoon venti a plexire...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- OTP Bank topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Gitáros topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...