Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skizz

addikt

válasz TazLeacher #4599 üzenetére

De ilyen áron? Áhh...
    Én egyébként a CM házakat preferálom. Most egy Elite 331-be költöztem, nem is oly régen. ODD-k, HDD-k és PCI eszközöket csavarmentesen lehet rögzíteni, de igény esetén csavarozni is lehet. Hűtése imho rendben van, hátul univerzális (8, 9,2, 12) venti slot, oldalt 8-as, elől szintén univerzális. Sajnos elől az elég sűrű méhrács+porszűrő már nem túl előnyös, ezért azt dekopírral, ha lesz időm és türelmem kivágom, egyébként ott a gyári 12-es CM leszabályozva tökéletesen lehűti a winyókat, hátul egy 12-es GT viszi ki a levegőt, bár azt leszabályoztam, mert a 450-es csifim ventije úgyis pörög annyit, hogy attó' koldulsz. Oldalra pedig nem raktam ventit, de így egyáltalán nem hangos a cucc, viszont szépen le van hűtve mindenem.

Kb. ennyit az Elite házról. Nekem 8k-t megért, ilyen ház mellett nem fogok húszezreket holmi Soprano-ra áldozni. ;) Ha modding kell, akkor veszek majd kék ledes fogantyúkat a tetejére, aztán kis furatokat a ház tetejére, ott elvezetem a kábeleket, meg előre berakok pár ledet, ház aljára neonokat, meg a tetejére csinálok egy slotot egy kis ledes ventinek, azt ennyi. Meg lehet ezt oldani házilag is, 1000x olcsóbban, mintha Sopranot vennék.:) Haver is kemény 3e magyar kreditből csináltatott plexit szintén CM házára, és ennyiből még ki is jött 2 Sharkoon venti a plexire...

Új hozzászólás Aktív témák