Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor81

    senior tag

    válasz #98593280 #45035 üzenetére

    Szia !

    Ping-pongozhatunk itt jovo ilyenkorig, de be kell latni, hogy masok a preferenciaink...
    Ha koltseghatekonysagrol van szo gyoztel (nyilvan nagy altalanossagban ennek van a legnagyobb szerepe)
    Ha arrol van szo, a bent rekedt levego 5 fokkal melegebb lesz, valoszinuleg igazad lesz (megjegyzem, a CM-nel azert ki lehet fujni oldalra is a levegot, a FD304-nel pedig a tapos problema nem all fenn)
    A bovithetosegben nem adok igazat, mert egyreszt ilyen esetben nem all fenn akkora bovites lehetosege, amit egy ilyen haz ne tamogatna, masreszt hatalmas VGA-t, 2-3 HDD-t, vagy 2 normal meretu kartyat lehet a hazba tenni + a mITX lapokon mPCIe/mSATA csatlakozasok is rendelkezere allnak, szoval meg eleg extrem konfiguraciot is bele tudnek kepzelni egy ilyen hazba. Dizajn es helytakarekossag kerdesben pedig egyertelmu, hogy praktikusabb az ITX kucko.
    Mint emlitettem az enyemben 2 HDD+SSD+BD 4 magos CPU+16G DDR3L SATA3 es USB3 portok es "ures" haz kozepe (jo, nincsen VGA, de konnyeden megvalosithato lenne, nem borulna fel a hohaztartasa a cuccnak.) Mi kellhet ennel tobb egy atlagos usernek ?

    Termeszetesen mindez csak "agyalgas", hiszen a kerdezonek mar lehet, hogy van ATX alaplapja, vagy tenyleg fontos koltsegek alacsonyan tartasa...
    A velemenyem tovabbra is az, egy ilyen gep evekig a szoba resze, 15-20e Ft leosztva mondjuk 5 evre nekem meger annyit, hogy ne ezt nezzem...
    Haaa ! Most latom, 12 k ! Hoppa, mirol is beszelunk ? Mar csak a mITX kulonbozet jonne szoba !
    Szoval, eselytelen...

    V.

Új hozzászólás Aktív témák