-
Mobilarena
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmam
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy
I7 3770 + mugen 3 hűtő
ASUS HD7970-DC2-3GD5nem lesz túl melegük egy CoolerMaster Silencio 550 es ben ?
vagy ha igen akkor milyen más csendes és hasonló árfekvésű házat tudnátok ajánlaniköszi a válaszokat
-
törölt tag
válasz Trebron09 #30950 üzenetére
Nem vitték el, csak mivel jönnek az ünnepek, már nem vállalom a beszerzését. Január elején majd ismét elérhető lesz.
(#30951) talmam: De, nagyon melegük lesz. A Silencio rosszul hűt. A NEXUS Prominnent R-t tudom ersetleg ajánlani, az us hangszigetelt, de jobban hűt. A középmezőny felett van. Tud annyit, mint egy Shinobi vagy Midgard II.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát, szurkoljatok hogy ne legyen vége, mert több cikket is tervezek ünnepek alatt megírni Többek közöött Hőfokteszt 2, Ventilátor teszt, Párbajok
-
nemtabo
aktív tag
Én már gazdaságos 24 tekercses budipapirt nem mertem venni, inkább 8 tekercses vetted arányában drágábban, így most már nehogy én faragjak már rá.
"Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz
-
Trebron09
őstag
válasz #98593280 #30960 üzenetére
Hőfokteszt 2 jó ötlet, na meg a ventiteszt is.
Egyébként szerintem se lesz semmi, a sok idiótán fogok röhögni 22.-én, amikor majd a híradóban mondják, hogy "xy" helyen várták az ufokat de mégse jöttek.. .nemtabo - >
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
törölt tag
Igazából azon gondolkodom, vegyek-e 7770-et, vagy erre az egy hétre már felesleges?
-
Mahrenburg
őstag
válasz #98593280 #30960 üzenetére
"Hőfokteszt 2, Ventilátor teszt, Párbajok" - akkor nem a világvége jön, hanem a Kánaán!
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Dromi
tag
Egy HD 7950 lesz, és néztem ez a Midi típusú ház nem valami nagy. Olyan kell ami jól szellőzik anyagában jó és van hozzá + min 2-3 venti + szűrő is. Volt már ajánlás, de ma valószínűleg meg kell rendeljem a gépet és biztosra akarok menni. Meg ha esetleg később bővítek ne keljen új házat venni.COOLERMASTER CM 690 II Advanced - ez ami tetszik de elég kicsinek tűnik vagy COOLERMASTER HAF 912 Plus ott ajánlják.
Vagy még erre gondoltam: COOLERMASTER GP HAF 922; ez elég nagynak tűnik vagy AEROCOOL XPredator Fekete ez már kicsit drága;CORSAIR Graphite Series 600T Mesh Fekete CC600TM ennek már van ára, de baromi jól néz ki; [CORSAIR Graphite Series 600T Fehér CC600TWM ] na ez már kicsit drága de ez is állati jól néz ki; COOLERMASTER SGC-5000-KWN1 CM Storm Trooper ez még árban is jó-de belül nem tudom hogy mekkora. Ha mást ajánlatok azt is megnézem.Még egyszer max 20-40k (+/- 2k) ajánlatok valami jót, ne legyen olyan "kicsi" tágas, szellős, anyagában jó, van hozzá min 2-3 halk venti +porszűrő és szellőzik és nem porosodik annyira.
[ Szerkesztve ]
-
Dromi
tag
Ha az első is tökéletesen megfelel, akkor azt választom. [link] Lehet nekem is "Midi" van most ránézésre - de ez már 4-5 éves és hangos, csak 3 ponton szellőzik + elől nem szellőzik, tápegység fenn van; egy komolyabb kártyához azért kell levegő is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
REX 3 cikk a LOGOUT-on!
-
talmam
tag
Sziasztok Bitfenix Shinobit nem tudtam szerezni elfogyott ezek a lehetséges választások :
Fractal Design Core 3000
Sharkoon Rex3 Value Black
Enermax Hoplite
Xigmatek Asgard IIaz Enermaxot favorizálom az jobban tetszik a kérdés még mindig hogy melyikben tudna leghalkabban és leghűvösebben üzemelni az i7-3770 Mugen3 hűtővel és HD7970 el a gép
köszi a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz talmam #30981 üzenetére
A REX3 a középmezőnyben van. Az FD3000 kiválóan hűt! Az Asgard II-ben nincs kábel menedzsment, azt eleve elvetném. A Hoplite-ot nem teszteltem egyelőre, mert van róla cikk a logout-on.
A Hoplite-ben színes LED-es ventik vannak. Méréseim szerint a LED-es ventik gyengébb légszállítással rendelkeznek, mint a hagyományosak. Azt is érdekesnek tartom, hogy egy ilyen nagy házban csak kitörhetőek a hátsó PCI slotok.
Az FD3000-ben gumisak a HDD blokkok. Elöre 2 venti rakható, felülre is kettő, alulra is egy. Masszív ház, gyárilag 3 db ventivel, melyek igen jól hűtenek. Ezzel a gyári 3 db venti kiépítéssel az FD3000 jelenleg nálam ver minden házat, kb. 40 darabot. A leghűvösebb amivel eddig találkoztam, a Stryker-t is megelőzi.
Szóval:
Hoplite: rizikós
REX: alap ház, gumis HDD tartók nélkül
Asgard II, felejtős
FD3000, minőség, tudás, kiváló hűtés -
törölt tag
Legelső benyomás: a ház nagyon szép! Felül USB3 és USB2-es aljzatok, kellő távolságra egymástól. 3 fokozatú venti szabályzó, kábel support, porszűrő alul, nem csak a táp alatt. 2 db led-es venti, egy sima hátul. Felülre további egy és előre is még 1 db tehető. Szellőzéssel nem lesz gond Többi infó a hétvégén készülő cikkben.
Zalman Z5 Plus
-
kromatika
veterán
egy kis info a cm690II-ről még nem hangzott el.szóval az alaplapi procihűtő kivágás kicsi rajta,és nálam asrock z68pro 3 lapon takarta a 2 alsó proci hűtő csavar helyét.tehát nem tudtam megoldani a proci hűtő cseréjét a lap kiszedése nélkül.ez igy volt CM Hyper 212Plus,Ninja 3,True black,és Brocken esetén is.Nem tudom az USB 3 -as nál már javították e ezt a hibát.Minden esetre Haf 912Plus,és Enforcer esetében már nem volt ilyen gond .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Erröl ASUS TA-822 számítógépház fekete a házról valaki tud mutatni egy belső képet?
-
cleric
tag
Üdv,
Corsair Carbide 500R vagy NZXT Phantom 410
egy árban vannak, szerintetek melyik jobb?
https://lightyear.com/go/adam149
-
Mahrenburg
őstag
válasz #98593280 #30979 üzenetére
Minden elismerés, és hála a cikkért!
És amik még csak most jönnek: Zalman Z5, IN WIN (meg amikről még nem tudunk... )
Kellemes ünnepeknek nézünk elébe!Még egyszer: köszönet az eddigi, és az eljövendő cikkeidért!
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
soultrapp
senior tag
Megérkezett a zalman z11 plus házikóm.
Elsőre a szellőzés miatt vettem meg,de nem mondanám jobbnak mint a sharkoon t28am.sőt hangosabb is.a videókarim is melegebb most 52 régen 44fok.alaplap most 40fok régiben 38.
a hdd lett hűvösebb 3fokkal.Így hirtelen ennyi észrevétel.
A throttling miatt cseréltem hátha megoldja,de ez tényleg a lap hibája a proci ebbe is ugyanúgy felmegy 63-64fokig és már megy is az órajel visszavétel.Viszont jobban tetszik mint a régi házam és ebbe még tudok tenni két +ventit is.
Összegezve nem bántam meg a cserét,de sokkal előrébb nem lettem vele.[ Szerkesztve ]
-
-
soultrapp
senior tag
azt meg elég béna dolognak tartom,hogy a ssd-t csak az odd helyre lehet vagy az alaplap mögé beszerelni.
Tehát így az a sok venti elöl csak a sima hdd-t hűti.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest