Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jampec8686

    csendes tag

    hello szeretnék kérni egy kis segítséget és útmutatást! van egy számítógépem amit összekötöttem a hd tévémmel hd kábellel hogy ne keljen kiírnom az mkv filmeket és igy nézem. és szeretnék jó hangot is hozzá. vettem egy Magnat Monitor 990 Set hangfal rendszert ami 5.0 ás de az halottam hogy ehez nem kell aktív mélyláda mert a két front hangfalon van mély az alján, na ez az egyik nagy kérdésem h most kell e v nem aktív mély?
    rá akarom kötni egy erősítőre amit majd a számítógépre, milyen erősítőt vegyek kicsi pénzért ?csak használt cuccokba gondolkozom.
    a gépemen csak alaplapi 5.1 es hangkari van. elég az ? vagy abből kell valami komolyabb? olvastam ilyet hogy optikai kimenetes hangkártya? de ahoz optikais erősítő kell?? v sima házimozi erősítő is megfelel ? ami sima dolby sorrund pro logic jelen esetben Onkyo TX-SV373 meret ilyen van pont itthon a lakótársamnak. vegyek másikat v ez is megfelel? milyen kábellel kössem a pc-hez? előre is köszönöm a seggítséget ha valaki eligazítana ezekben a dolgokban.
    úgy szeretném összerakni a hangot h mindent amit egy hd film hangzása tud ki is menjen a cuccomon szóval ne legyen olyan h tudja a film de a hangrendszer v az erősítő v a hangkari nem támogatja.

Új hozzászólás Aktív témák