- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madara
tag
Sziasztok, egérvásárláshoz értem én is, és ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Olvastam az összefoglalóban, hogy ahhoz, hogy minél jobb ajánlást tegyetek pár kérdésre írjam le a választ:1. Mennyi a keret? - Amit a magyar piacon 25 ért lehet beszerezni, az külföldi webes felületen megkapható jellemzően 20-ért. Tehát magyar weboldalon a keret 25, Amazonos, eBayes keret pedig 20.
2. Használtpiac, és / vagy eBay? - 1. pontból értelemszerűen igen.
3. Mire használnád az egeret? - Játékra, főként League of Legends, így nincs szükségem MMO-s egérre.
4. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van? - A kezem hossza 18cm, fogásmód pedig BAL KÉZ, az egér bal oldalán 2, fent 2, jobb oldalt 1 ujj.
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? - pontosan nem tudok erre választ adni, jelenleg egy 2000 forintos Geniust használok.
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) - 5 gombos tökéletesen elég számomra.Mindenféle segítséget szívesen veszek
-
Madara
tag
Sziasztok, egérvásárláshoz értem én is, és ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Olvastam az összefoglalóban, hogy ahhoz, hogy minél jobb ajánlást tegyetek pár kérdésre írjam le a választ:1. Mennyi a keret? - Amit a magyar piacon 25 ért lehet beszerezni, az külföldi webes felületen megkapható jellemzően 20-ért. Tehát magyar weboldalon a keret 25, Amazonos, eBayes keret pedig 20.
2. Használtpiac, és / vagy eBay? - 1. pontból értelemszerűen igen.
3. Mire használnád az egeret? - Játékra, főként League of Legends, így nincs szükségem MMO-s egérre.
4. Hogyan fogod az egeret, mekkora kezed van? - A kezem hossza 18cm, fogásmód pedig BAL KÉZ, az egér bal oldalán 2, fent 2, jobb oldalt 1 ujj, fogási stílusom pedig palm.
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? - pontosan nem tudok erre választ adni, jelenleg egy 2000 forintos Geniust használok.
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) - 5 gombos tökéletesen elég számomra.Mindenféle segítséget szívesen veszek
És Razer téren milyet ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
Madara
tag
válasz jaffa 2843 #47582 üzenetére
És az infra6optikai különbség?
-
Madara
tag
Leszűkítettem az választékot 5 darabra:
-Mionix Avior 7000
-Razer Taipan
-Razer DeathAdder 3500 Left Hand Edition
-Zowie FK1/FK2
-Zowie ZA11/ZA12Bal kézre kéne, kb. 18cm hosszú a kezem tenyértőtől középső ujj végéig, fogásom palm, bal oldalon 2-, fent 2-, jobb oldalon 1 ujj, főként MOBA/RTS játékra lenne használva.
A fentiek közül melyiket vennétek a helyemben?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Projektor topic
- Gitáros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.