Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fLeSs

    nagyúr

    válasz Darko_addict #82474 üzenetére

    Bocs, hogy bepofátlankodok és egy házigazdának ellentmondok :D , de ha fingertipet használsz, akkor a Synthwave által felsoroltak közül egyiket se vedd meg. Synthwave nem is igazán értem hogy ajánlhatsz ilyen nagy egereket fingertiphez.
    Mondjuk lemérhetnéd, hogy a csuklód legfelső ráncától a középső ujjad végéig mekkora a távolság és hogy ha az ujjaidat egymás mellé teszed akkor ott mekkora a távolság. [link] Annyit a képhez, hogy a képpel ellentétben inkább a hüvelykujjad végétől mérd le keresztbe a kezedet, mivel ott tartod az egeret.
    Szvsz ambi egeret keress, legyen minél rövidebb(120mm alatt keresgélj), minél alacsonyabb (40mm alatt keresgélj), a segge lehetőleg ne legyen kiszélesedő mint pl. Model O-nak és onnantól csak az a kérdés, hogy milyen széles fogás neked a kényelmes, ehhez kéne tudni a kezed szélességét. A G403, G402, G502 mind nagy egerek palm vagy claw fogásra. A Rival 3 is inkább claw, azzal az lenne a bajod, hogy a széles segge miatt vertikálisan nem tudnád normálisan mozgatni (beleütközik a tenyeredbe).

    Amiket leírtam csak abban az esetben vedd relevánsnak ha tényleg fingertipet használsz és tényleg kényelmes egeret akarsz. Btw az Aula Nomádod igazi palm/claw egér. :D

    A G203 egy kis/közepes kézhez jó fingertip egér, kisebb kézhez jó claw egér. Ha neked kicsi a G203 akkor vagy fingertipet használsz és túl széles hozzá a tenyered (tehát széltében kényelmetlen, fáj a gyűrűs vagy a kisujjad?), vagy ha claw/palm fogást használsz, ahhoz viszont kis tenyér kéne.

    [ Szerkesztve ]

    "I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

Új hozzászólás Aktív témák