Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bakitm

    tag

    válasz Synthwave #15703 üzenetére

    Én erre csak annyit tudok mondani, hogy bármikor amikor van időm áttudok ülni egy olyan géphez, ahol performance mx van és mivel nem vagyok hardcore gamer én nem veszem észre a "laggot" lehet, hogy van lehet, hogy számít meg minden, de ez szerintem olyan, mint a zene. Van olyan, aki jobban hallja a különbséget, van aki nem. Most egész sokáig ellent lehet itt mondani egymásnak meg lehet hivatkozni az op-ra, amit egérguruk írtak, de biztos meg lehet teremteni azt a környezetet, ahol elhanyagolható vagy egy átlagabb játékosnak fel nem tűnő "lagg" keletkezik. Pl nálunk is, ahol vezeték nélküli belső hálózat van, miután kicsit a frekvenciákkal mahinálva lett, jobb lett a gépen a jelerősség és az addig tapasztalt minimális pontatlanság is eltűnt(ez még az mx 620-nál).
    Nem mondom, hogy nincs igaza annak, aki azt mondja, hogy rosszak a vezeték nélküli perifériák játékra, de mindenkinek más az ingerküszöbe és más vesz észre, meg ilyenek, így könnyen előfordulhat, hogy sokakat nem fog zavarni, vagy fel sem fog tűnni neki.

    TA68: Így egy nap után nekem is nagyon bejön és nem bántam meg, mondjuk majd, ha jut rá keret azért benézek magamnak egy razer egeret szerintem, de ezek után én is csak ajánlani tudom ezt a kis a4tech-et.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák