Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Gigi01 #13343 üzenetére

    A kettő közül én az MX 518-at választanám; sokat bizonyított már (versenyszinten is) - a 3600 dpi amúgy is totál fölösleges - és a G400-nak még lehetnek olyan gyermekbetegségei, amiről nem tudunk (hiszen nem olyan régóta van a piacon).

    Gagyi egér, gagyi pad --> ezeket tényleg nem érdemes a minőségi dolgokkal egy lapon említeni (vagy akár párhuzamot vonni köztük).

    Jó pad kell alá, teljesen más élmény (és precízitás). 3-7,5 k között érdemes gondolkodni. Én a nagyméretű (40 cm, 40 cm+ és 4mm+ vastagság) szövet és hybrid padokat szeressem.

    IMHO ha elfér, érdemes a nagyobbat (és vastagabbat) - az árdifferencia csak ~1-2 ezer Ft -, akkor is, ha nem használod ki a teljes felületet, mert (persze rendesen asztalon - sokkal jobb úgy lőni):
    -ha néhány év alatt kicsit bekopik, fordítasz rajta 90 / 180 °-ot és ott a friss felület
    -ebből következően értékállóbb, hiszen megduplázod (/triplázod) a pad amúgy sem rövid élettartamát
    -ha vastagabb fajta (min. 4 mm), jobban kipárnázza a csuklót / alkart, ezért hosszabb távon még kényelmesebb (nem beszélve arról, hogy mivel több anyag van benne, nagy általánosságban még tartósabb)
    -tuti, hogy soha nem szaladsz le róla :))
    -ha esetleg valamiért eladod, picivel többért elmegy a méret miatt

    -----------------------------

    adamlukacs: Asztal... :( A Mergán marad a traktorgumi. :(

    -----------------------------

    jaffa 2843: Nem tudom, szét még nem szedtem. A régebbiben lehet, hogy volt, az újabban már szinte biztos, hogy nincs.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák