- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
az oly om5-10-et én azért még egyszer megnézném a helyedben-a keretedbe egy dupla kitt is beleférne,vagy 1 profibb fényerősebb
Ezt azért nézd meg nem egy pajtás
Vagy Sony A6000 pld
A Pana pont a videóban erős.
[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Grga_Pitic
aktív tag
Én anno a GX7 és az E-M10 között vacilláltam, és bár a GX7 jobban tetszett a modernebb külseje miatt (asszonynak is), de mindkettőt kézbe véve az Oly mellett voksoltam. Azóta külsőre is bejön, pedig tényleg nem vagyok retró hívő.
Szóval ne csak a külcsíny vezessen, az asszony majd megbékél vele, ha amúgy sem ő kattintgat.
A 200-250 ezer Ft viszont kevés lesz új gépre. Dupla kit ugyan belefér, de beltérbe kelleni fog fényerős fix. -
Rapid136
őstag
A6000-et rendszeresen hirdetnek, most hogy kijött a 6300 és a 6500 is.
Ettől még teljesen rendben van a gép, és nekem nagy kedvenceim a Sigma fixek hozzá (igaz a feleségemé, én A7-et használok).Sony A9 + Rokkor sor (16mm-200mm) + Adaptall sor + Altixtól Exaktáig sokminden és ez a mondat mindent visz: "Nincs olyan APS-C gép a piacon amivel szép fotót készítesz ISO 6400-on."
-
80hun
addikt
"úgy néz ki, mint a pajtás fényképező"
Micsoda hasonlat. Ami hasonlít a két gépben az az hogy mindkettő fényképező semmi többHozzatok ki egy olyt próbára.
-
törölt tag
Vegyél egy kitobjektíves A6000-et használtan, sokszor több éves garanciával árulják őket. Mellé a Sigma 30mm f2.8 és a Sony 50mm f1.8 objektíveket javaslom, ezek használtan 30-35 ezer és 60 ezer forintért elérhetőek. Remek képminőség, magas szintű szolgáltatások, a playmemoriescameraapps.com oldalról a vázra letölthető remek alkalmazások, ingyenes Capture One raw converter, APS-C szenzor - boldog leszel vele.
A kolléga által ajánlott használt E-M10 is jó vétel annyiért.
[ Szerkesztve ]
-
80hun
addikt
Tessék itt egy duplakit
Ahogy látom még karácsonyig garis is. -
jjeahh
nagyúr
65-ért g3? Gondolom akkor az oly csak váz, a pana meg kitben van. Csak vázért a 65k elég húzós, lassan annyiért mennek a g6-ok... Amúgy így fejből, a g3-ban újabb jobb szenzor van, forgatható a kijelzője, van egy frankó keresője, gyorsabb sorozatot tud, jobb az af.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- iPhone topik