- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz Muerte68 #48106 üzenetére
Ez főleg a zoomra jellemző, a prime-ok a Sony-n is nagyon jók, pl az 50mm f1.8, 35mm f1.8, 30mm f1.4, 16mm f1.4, mind nagyon jók, elfogadható áron. én eBay-ről vettem az 50-est 65-ért, használtan a 35-öst 95-ért.
A zoom helyzet lehetne jobb, ebben egyetértek, de kicsi könnyű zoomra eléggé dicsérik a 18-135-öt, remélem megy majd lentebb az ára, mert jó obi, csak nem annyiért.[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
kk831228
addikt
válasz Muerte68 #48106 üzenetére
Köszönöm!! Megnézem ezeket az xt - ket is... Nincs még eldöntve véglegesen, hogy akarok - e "bajlódni" az obikkal kezdőként... Vagy egy 4/3 vagy 1" kompakt legyen... (Pana Lx 100 vagy jön az lx 100 II is...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Napelem
- További aktív témák...