- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Ebben nem vagyok teljesen biztos, mivel az adott jelenséget (rétegváltáskori megakadás) az eredeti Verbatim és a Mediarange-os Verbatimf MID-es lemez is produkálja, de ezen kívül is teljesen hasonló írásképet (eredményt) mutat a két lemez.
Honnan van neked ez az infó, mert én ilyenről eddig sehol sem olvastam...Én mostanában RitekDR2 MID-es 50GB lemezeket írok, teljesen jók, ez a rétegváltásos mizéria sincs:
-
gg72
veterán
Sztem ez így nem teljesen kerek, a CMC 50GB lemeznek egészen más a színe (az írási felület sötétkékes ), a Verbatimf-es lemezek pedig szürkések. Én amondó vagyok, hogy minden verabtimf lemez ugyanott készül, csak az egyiket Verbatim-os hengerbe pakolják, a másikat pedig Mediarange-be. De mondom, nem csak a színük ulyanolyan, sajnos ugyanazokat a hibákat is produkálja mindkét lemez, legyen az drágább verbatim, vagy olcsóbb Mediarange.
-
gg72
veterán
Hát én japán Verbatim-ot évekkel ezeleőtt láttam utoljára... 50GB-seket (Verbatim vagy Mediarange) én az utóbbi időben csak taiwanit láttam.
De ahogy már mondtam, én én személyes tapasztalataimból kiindulba a Verbatimf-es MID-es Verbatim és Mediarange lemezek ugyanolyanok. -
MaxxDamage
félisten
Én hasonló tesztre RE lemezt szoktam használni és nincs kuka lemez
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
Nálam is volt olyan, hogy Pio (ami adatlapomon van) első példányom volt és FW Update után meg is halt (minden lemezt elrontott) pedig az FW hivatalos volt. Aztán gariba vissza küldtem a boltnak és vissza kaptam az árát.
A mostanim pár éve vettem (full dobozos, tartozékos) használtan, jó áron és teszi a dolgát. A hozzá kapott író progit szoktam használni ami bevált nekem.
UI:
Az Omega lemezek is beváltak.
Jó pár db meg lett írva (2x Speed) és nem volt gond velük.[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
"TotalMedia Extreme 3" amit adtak hozzá (lemezen, full verzió)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest