- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Megtörtént a csere.
Nem igazán cseréltem még kapcsolókat.
Direkt szereztem gyáritól eltérő, hosszabb szárú kapcsoló kiszedőt, de a V1 F sora és a felső szélekhez közeli kapcsolókhoz csak a gyárival fértem hozzá.A Silent kapcsolók már egész könnyen a helyükre pattantak. Figyeltem a lábaikat, nem volt elgörbülve.
Ez a kapcsolószett egy álom. Persze ezt úgy mondom, hogy nincs tapasztalatom.
Tényleg csendes. A K8 gateron red (állítólag pro) o-gyűrűvel is egészen csendes lett, de ez a Silent K pro ezen is túl tesz, mondjuk még szép ugye?!Szépen járnak a billentyűk (a kupak pbt, szintén Keychron) és a hangjuk is tetszik.
Semmi szükség szivacsok ki-be rakására, sem PCB hátoldal leragasztásra. Egyszerűen így jó ahogy van.O-gyűrű téma.
F-sor, módosítók (és win) közül a kisebbek nem , nagyobbak kaptak gyűrűt. A nyilak igen, de a többi (page up/down, end/home...) nem.
... és persze a betűk, számok
Hát tényleg nincs köztük markáns differencia, viszont így marad, mert minimálisan halkabbak a gyűrűs billentyűk.Szerelésnél kipucoltam a megüresedett billentyűzetet és teszteltem a kapcsolókat. Nem volt gond egyikkel se.
Negatívum annyi, hogy a hangosabb, kopogósabb barnák után sokkal nagyobb lett hangban a különbség a space, enter és backspace gombok rovására, mert a stabilizátorok kopognak.
Megnéztem a stabos gombokat a K8-on és ott is hallani a felfelé tartó gomboknál a stabok hangját és kisebb a különbség a többi kapcsolóhoz képest, mert azok nem csendes verziók, de azt kell mondjam a K8-é sokkal kellemesebb, mint a V1, tompább, kicsit halkabb.
Szóval ennyit a minőségi rangsor kinyilvánításról.
Nálam lévő billentyűzetek alapján nettó faxsság ... de mindegy.
Cserélni nem akarok stabokat, esetleg 1x majd valamilyen kenőanyagot juttatok oda, ha az használ valamit...
Igazából elég lenne a space-en javítani valamit.Szóval a gombok most csendesek és számomra klassz hangjuk van (ilyen finoman tompa).
Ami nekem fontos volt, hogy ne peng-jen és ne reszeljen, azt teljesíti a kapcsoló szett.Ahogy látom a Keychron oldalán megint hiány van ebből a kapcsolókból. Hamar elvitték.
kb 9-9,5k huf ahogy számolom a 110db-os szett, de a szállítási költség olyan 12$, ami nem kevés.
Az AH oldalon már jó ideje hiánycikk, de a picit magasabb alapár ellenére olcsóbban ki lehetne jönni... csak rosszul mérték fel az igényeket és lehet sokáig nem is lesz.
Átvehetnék a Keychrontól azt a funkciót, hogy le lehet adni az igényt, hogy szóljanak, ha megint lesz, így látják azt is, hogy mekkora az érdeklődés adott termék iránt. AH-nak így lövése nincs mennyien vásárolnának ilyen kapcsolókat.... mindegy ez nem az én vállamat nyomja.Aki csendes megoldást keres, annak ajánlom ezt a Keychron Silent K Pro kapcsolót, az azonban igaz, hogy hosszú távú tapasztalat nincs vele....
Örülök, hogy nem a reszelős Gateron Silent-eket választottam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hatvan időegység. [Update 63]
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 25
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Értékelésre vár - Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- ZSA Moonlander MK1 programozható ergonomikus billentyűzet
- Eladó Razer Ornata Chroma billentyűzet!
- LOGITECH G815 LIGHTSYNC RGB GL Clicky US
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest