Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haxiboy

    veterán

    válasz bandee0817 #34036 üzenetére

    Egy mechánál nem igazán számít hogy használt-e vagy sem, legfeljebb a keycapeken látszhat meg használat ha gyenge minőségű.

    Olcsóbb kategóriában az ajánlóban találhatókon kívül nem nagyon tudunk mást ajánlani, mert csak ezeket próbáltuk.
    Sajnálatos módon a legdrágább és legolcsóbb rubberdome között maximum összeszerelési minőség tér el, illetve az egyéb "csicsa" funkciók amiknek gyakorlati haszna nem biztos hogy van (ilyen az RGB per key világítás is, ami fun ha van, nekem is van, fél éve meg sem nyitottam a vezérlőjét, van 2 vagy 3 profilom amit használok és ennyi).

    Rubberdomeok nagy hátránya hogy élettartamban (ide most főleg arra gondolok hogy mennyi idő telik el aközött hogy egy gomb ragadóssá, az alatta lévő gumi elöregedetetté válik) szinte azonos, persze vannak kivételek.
    Személy szerint 5-8k az amit egy rubberdomera költenék, és 25k körül kezdődnek (használtan) azok a mechák amiket érdemes megvenni (persze itt is ki lehet fogni olcsóbbat, akár pár napos modellt mert valakinek nem jött be [szintén az én esetem])

    Tudom eléggé marketingnak hangzik ez a vegyél mechát duma, de amíg egy rubberdome 1-2 év múlva már kényelmetlen, hiába működik, addig egy mecha még 20 év múlva is mecha pl. IBM Model M
    Illetve az értékéből sem veszít, sőt a Model M Spacesavert ritkasága miatt néha 150-200k körüli áron is el lehet adni.

    Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)

Új hozzászólás Aktív témák