- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz haxiboy #31622 üzenetére
Mi volt a baj a gyengébb billekknél, hogy elcsesződött a kezed? Kéz tartás gondok, vagy mi?
Ami az összefoglalót illeti, frankó, meg minden, de hiába mondod el, mik a különbségek pl a kék-piros-barna swich-k között, alig fogom megérteni, amíg ki nem próbálom valahol. Aztán, hogy cserri, meg klaty vagy mi a gyártója, az végképp nem is jön le igaziból. A kínaiakról nem is beszélve.
Éppen ezért, sokszor "nevetek" (szigorúan magamban), amikor egyesek jönnek a a gammer billekkel, oszt detto ugyan úgy néz ki, mint a 200 éves írógép. Ezeknek én hogyan magyarázom meg, hogy Nekem pl totál mást jelent, mióta használom a Zboard billjeimet (mert többet kellett már vegyek). Ezért rendeltem aliexpresszről spec kupakokat, ami wasd gombok "befele" döntve, más felülettel. Szerencsére, én csak bele vau-vau, Ide belinkelek esetleg pár terméket, oszt csókolom. Az én mech billem már itt van, pedig eredetileg gigabyte-t akartam, magyar kiosztással, de mire lett vóna rá keret, már el is tűnt.[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest