- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Mondjuk Trust eLight LED
Nem mondom hogy a legjobb, de slim, világít, viszont könnyen kijárnak a billentyűk (püfölést egyáltalán nem bírja, na ). A világítás kissé kivilágít a billentyűk között. Multimédia gombok FN-el vannak. Otthon volt, de cseréltem mert nem bírta a kiképzést.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
bencze
senior tag
Tesorom nem volt de látatlanban a rapid biztosan, legalábbis nekem. De most ezen ne gondolkozz, szeresd a Tesorod, cserélni nincs sok értelme hacsak nem kezd el zavarni a numpad.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Sarkadi
tag
Sziasztok!
Erről a Genius billentyűzetről mi a véleményetek, elég sok helyen látom és dicsérik is az ára ellenére.
-
masterful87
senior tag
Sziasztok!
Egy vezeték nélküli billentyűzetre lenne szükségem, semmi extra igény, csak ne merüljön le 3 nap alatt, és stabilan tudjon egy 5 méteres hatótávot!
HTPC-hez szeretném használni egy elég nagy szobában. Semmi munka, játék, vagy komoly használat, csak lejátszó vezérlés, kis facebook, kis gépelés, ilyesmi. Ezért gondolom, hogy nekem valami alap billentyűzet is elég, ezeket ma már talán bármelyik gyártó biztosítani tudja?!Láttam touchpados billentyűket is, egy olyannal még jobban járnék! Egérben sincs semmilyen extra igényen, elboldogulok én a touch-csal is, és akkor nem kéne örökké az egérrel szenvednem, hogy sima felületet találjak hozzá. Meg minden egy helyen lenne, nem kéne kergetnem az egeret, hogy éppen merre hagytam el.
Szó mi szó, Logitech K400, ezzel szemezek, most 20%-kal olcsóbban megkapnám az edigitalban, nem tudom, mennyire lennék elégedett vele?
Vagy valami mást kéne keresnem?Köszi!
-
masterful87
senior tag
válasz masterful87 #17809 üzenetére
Még ezt találtam ami szemre való, szintén 10 ezer forintért.:
Microsoft All-in-One Media Keyboard -
ivana
Ármester
válasz dracox #17810 üzenetére
Hülyeségeket nem tudom miért kell leírni. PS2-őn lehetséges a NKRO (n-key roll over) vagyis bármennyi billentyű lenyomását érzékelheti egyszerre (de a billentyűzet huzalozása ezt nem feltétlen támogatja). Usb-n a limit alapból 6, de ez hackkeléssel kitolható (több billentyűzetnek láttatja magát, de igazából ez már teljesen felesleges, hiszen 10 ujjad van, abból a két hüvelyk vagy az altot vagy a space nyomgatja, tehát azok max. 1-et, így max. 9 billentyűt nyomsz, de azt nem tudom, hogyan.
-
dyuri
csendes tag
válasz dracox #17810 üzenetére
Majdnem pont forditva, PS/2 eseten nem problema az NKRO (azaz maga a protokol barmennyi gomb egyszerre torteno lenyomasat kepes a gep fele tovabbitani, mas kerdes, hogy ezt eleg keves billentyuzet kepes reportalni), mig egy tipikus USBs billentyuzet egyszerre 6 gombot (+modositok) tud tovabbitani (a protokoll tobbre is kepes, de egyes oprendszerek, illetve fokent a BIOS-ok csak ezt tamogatjak).
-
haxiboy
veterán
Üdv. Mechanikus billentyűzetet keresek, valamilyen jobb félét. Amiket néztem :
Razer Blackwidow Chroma, Corsair K70 RGB, Tesoro Durandal
Létezik ezek közül magyar kiosztással bármelyik, vagy olyan elrendezéssel amely megfelel a magyar kiosztásnak?
Esetleg egy ajánlott bill lista létezik mint tápok esetében?
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
haxiboy
veterán
Jelenleg még nem mechanikusat használok, a kiosztás nem is lényeges nem érdekel mi van ráírva a kupakokra, viszont elrendezésben nem bánnám ha hasonló lenne. Tesoroval kicsit bizonytalan vagyok minden mechanikus billentyűzetnél ennyire mozognak a capok? Nemrég sikerült megnyomogatnom egy durandalt és szó szerint mintha lötyögne.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
ivana
Ármester
válasz haxiboy #17816 üzenetére
Kiosztás alatt itt elrendezést értek, a felirat az részletkérdés. A német = magyar egyébként az az ISO, ANSI az a lapos enteres US english. Cherry én túl sokat nem láttam alapvetően alps-ban utazok, ott stabilak. Most jött például két apple extended keyboard, ha végre sikerül beüzemelnem az SD olvasót kép is lesz.
-
R3DD7
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kerestem egy 46 cm-nél rövidebb és végül is egy CM Octane-t szereztem be.
Tökéletesen működik, csak egy bajom van vele. Az egeren nem lehet fényerőt állítani.
Remélem tudtok ebben segíteni![ Szerkesztve ]
-
bakerman
csendes tag
Hallo,
Történelmi jellegű kérdés: amikor Sulinet-programban árasztották el gépekkel a sulikat (kb 15 éve, esetleg kicsit régebben), emlékezetem szerint Fujitsu-Siemens cuccokkal.
Namost a billentyűzet típusa érdekelne, ha megvan valakinek, illetve az hogy létezik-e ma valami ilyesmi. Az említett billetnyűn kb félmagas gombok voltak, könnyen és rövid úton jártak (chiclet-szerűen, de ennyi év távlatából ezt már nehéz megmondani). Arra emlékszem hogy mocskos gyorsan lehetett gépelni rajta (és érzésre is szerettem).Valami ilyesmi lehetett:
ilyen, esetleg ilyen; ami most talán hasonlít rá az a szintén Fujitsu KB900/910.Ha valaki tudja hogy milyen billentyűzet volt a sulinetes illetve melyik az amit az utódjának lehet nevezni az ne tartsa magában
[ Szerkesztve ]
-
Motar
tag
válasz Sarkadi #17806 üzenetére
Nekem is ez van, de nem ajánlom. Kopnak a gombok, az entert már nem mindegy hogy ütöm le, mert akad.
És nem is tudom hogy volt e életembe hangosabb bill.Más:
Gondolkozom is cserén épp ezért.
Az Ozone Bladet néztem ki magamnak, de látom itt ajánlgatva van a trust is. A kérdés, hogy melyiket ajánljátok inkább, gépelésre is kell, nem csak játékra.
Esetleg, hogy melyiknek rövidebb a billentyű útja?
Köszi[ Szerkesztve ]
Attól hogy mindig a szexre gondolok, már szexmániás vagyok?
-
Sarkadi
tag
Értem, köszönöm a válaszokat.
És ehhez mit szóltok? Helyben megtudnám venni korrekt áron újonnan.
-
Exodius
őstag
Srácok!
Van listátok árkategória szerint ajánlott billentyűzetekről? Előre is kösz.
-
Icee
csendes tag
Nos, úgy néz ki még sincsenek csodák. A PCX-től 21 ezer forintért rendelt Tesoro Durandal Ultimate G1NL(MX blue), tehát a világítós, csuklótámaszos, extrákkal szerelt verzió helyett a G1N kistesót kaptam.
Ellenőríztem utólag is a rendelést, tutira G1NL-t rendeltem és a termékhez kapcsolódó képeken is ez szerepelt.Logikusnak tűnne, hogy a tévedésükből adódóan ezek után postafordultával küldjék nekem azt, amit rendeltem, tehát a G1NL verziót. Azóta ugyan valószínűleg észbe kaptak, mert már a kínálatban sem szerepel...
Arra azonban rádöbbentem, hogy bármennyire is tetszik, nekem az MX Blue-val szerelt változat hangos lesz, inkább a barna kapcsolós változat mellett tenném le a voksom, erre viszont gondolom hiába is próbálnám cseréltetni, hiszen jelenleg 31 ezer forint náluk, és egy totál másik termékről beszélünk.Szóval, Ti mit tennétek a helyemben? Mik egyáltalán a lehetőségeim?
-
farkas-j
őstag
Régóta keresek egy Modecom MC--800M Hu billentyűzetet. Kiderült, hogy egyenlőre nem gyártják magyar kiosztással
Keresek hasonló felépítésű magyar billentyűzetet általános NEM játék használatra. Feltételek:
- USB csatlakozású
- Magyar
- Alacsony leütésű
- Háttér-világításos (piros előny)
- "Szigetes" gombok mint a Modecom MC-800M-nél
Ha lenne javaslatotok szívesen fogadnám!Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
zetor2000
őstag
Rapoo 8900P klavi+egér párosa van valakinek?
Bejött?
Egy Logitech Cordless Desktop MX1000et cserélnék rá. Ezen a gombok már akadoznak leütéskor, az egér meg sz*rrá olvadt a használattól...
Nem játékra kell, hanem mindenféle másra, főleg alkalmazásokban kattingatni meg írogatni, de ezt ritkán.
A megjelenés nem fontos, csak hogy legyen magyar ékezet, meg ez a hagyományos elrendezés, hogy az ABC rész mellett a szövegszerkesztő gombok, alatta a fordított T-ben a négy kurzormozgató, mellette meg a numpad. Magyar kiosztás megkövetelt.
Az egérnek meg kényelmesnek kell lennie, és relatív nagynak, cirka akkorának, mint egy Logitech MX700, súlya nem lényeg. A fő szempont, hogy vezeték nélküli legyen mindkettő, és nem baj, ha az egérnek van "fészke" vagy dokkolója, ami tudja tölteni az akksikat. (vagy legyen hosszú elemes üzemidő).
Esetleg Microsoft Wireless Explorer Mouse w/Bluetrack jöhetne még szóba, meg vmi fain klavi.
Árban ne raboljanak le (~20at adnék a kettőért)
Előre is kösziEz a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
jookomak
őstag
válasz bakerman #17836 üzenetére
Biztos nem lesz lista, hiszen szinte követhetetlen a billek száma főleg az alsóbb kategóriákban.
A másik, meg hogy annyi féle kategóriára kéne bontani, hogy borzasztó.
Pl. 5 ezerért valaki világítós, lapos gombos, mutlimédiás billentyűzetet akar (ami ennyiért egy fröccsöntött bóvli lesz), más meg csak egy egyszerű, magas gombos, magyar kiosztású, minőségi anyagút.
Lehet valakinek bejön a Trust, ozone, genius, mások meg sikítanak tőle. -
MeszarosB.
tag
A Slimstar 120 billentyűi jól látom hogy kisebbek a megszokottnál? Akinek kövér ujjai vannak tud rajta normálisan gépelni?
Vagy maradjak inkább a Logitech K120nál?Gépelésre+ játékra is kell, és fontos hogy jól egybe legyen rakva, ne ragadjon (magától )
Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
ivana
Ármester
válasz MeszarosB. #17839 üzenetére
Nem normál méretűek, kivéve az F gombokat.
-
törölt tag
Sziasztok,
nem tudom megfelelő helyre írok e, van egy k400 logitech billentyű / touchpad kombóm. Elvesztettem a vevő egységét amit a gépbe kellene dugnom. Ilyenkor mi a teendő? Van másik ilyen vevőm de az meg egy egéré volt, ami elromlott. Ezt újrahangolni úgy hogy jó legyen billentyűzetre nem lehet? Olvastam valamit Logitech unifying vevőről ez ilyen univerzális? Ilyet kéne vennem?
Köszi!
LACI
-
törölt tag
Egy ilyen vevője nincs valakinek? Bármilyen jó lenne, a lényeg, hogy az unifying jel (piros napocska forma) rajta legyen mert akkor hozzá tudom párosítani billentyűmhöz aminek elvesztettem vevőét...
-
mijos
senior tag
Hama uRage Illuminated megrendelve
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
Sarkadi
tag
Én pedig a Hama uRage Lethality mellett döntöttem és nem bántam meg. Halk az összes billentyű, kézre áll és a kéztámasznak is látom végre értelmét, kellemesen tartja a csuklómat. Úgyhogy csak ajánlani tudom, jó kis széria ez az uRage, kedvező árakkal!
[ Szerkesztve ]
-
Sotyks94
aktív tag
Sziasztok!
Van jelenleg egy Gigabyte aivia v2-m de szeretnék mechanikusra váltani. Elsődlegesen a Gigabyte Osmiumot néztem ki, de a Tesoro Durandal is számításba jöhet. KB tisztában vagyok az árakkal, mégis szeretnék elsődlegesen 20k körül maradni, és a limit valahol 30k körül lenne. Néztem hogy nagyon kevés a magyaror kiosztású, és elég változó, sokszor nevetségesen magas árakon vannak (37-45e).
Tud e valaki nekem javasolni valami olcsóbb utat? (behozás külföldről, használtan, vagy valahogy egyéb módon)? Esetleg van valakinek érve hogy miért nem ezeket kellene néznem amiket kinéztem? (mindenképp mechanikus és mindenképp magyar legyen. Háttérvilágítás is kötelező, lehetőleg kék. Elsődlegesen gamera. Multimédia nem kell, egy hangerő jó ha van de annyi elég is. Programozható gombok sem kiritikusak, de azokat nagyon ritkán használom.) -
törölt tag
Helló, adott egy Nexus 7, gyári dokkolóval. Olyan billentyűzetet keresnék ami Bluetooth protokollon keresztül kommunikálna a táblagéppel, de nem kell hozzá OTG kábel (ilyen van, de ha a dokkolóra helyezve bármi rácsatlakozik, akkor a POGO-n keresztül nem tölti a dokkoló a táblagépet), tehát még a vevőt sem kell rádugni a táblagépre, azaz semmilyen fizikai kapcsolat nincs a kettő között.
Mit tudnátok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Metal topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- Kutya topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest