Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • birno

    addikt

    válasz 7 #11627 üzenetére

    - Igen, olvasgattam, hogy pont most nem rég beszélgettetek az o-ring-ről s a pozitiv hatásairól, ezért gondoltam, hogy nekem is jó lehet.

    - NumLk-ot ki lehet kapcsolni természetesen, akkor nem világit, de milyen egy tré megoldás már akkor is, azért egy ilyet nem vártam volna

    - megoldottam a hangerő beállitást máshogy, nem az a lényeg, hanem hogy nincs lehetőség az átállitásra(vagy csak nem találtam meg), ami azért testre szabhatóság szempontjából gáz, főleg ha látszólag erre próbáltak nagyon adni, lásd az ezer féle világitási módot, saját profilokkal stb.

    - backspace alatt kék kapcsoló van, de én állitom, hogy nehezebb lenyomni, nem csak képzelem :)
    a kék mellett jobb meg bal oldalt van két kisebb switch is , nem tudom az befolyásol-e valamit, lehet a hosszabb gombok, mint a space, meg a num pados enter(érzésre ez is olyan mint a backspace) ezért mások

    - CM billek piros háttérvilágitásúak, ami nem gyere be

    bencze: Hát igen, mindenkinek más, hogy mit szokott meg, nekem az í a shift mellett volt mindig is s ehhez vagyok hozzászokva, plusz a magyar, felcserélt z és y-hoz, amúgy ez az egyetlen, amit hetek alatt se birtam megszokni régen amikor elkezdtem us kiosztást használni, csináltam is egy olyan layoutot amiben fel vannak cserélve :D
    Entert meg tuti megszoknám egy idő után, ja , de nem is ez volt a legfőbb gond, hanem ugye az erős világitás és a fül érzékenység.

    Lenyomás/felengedés: érzékelési pont kb 2 mm, teljesen lenyomva 4, ez ennyi mindegyiknél.
    Aha, nekem az rémlett, hogy a piros/fekete csak alul érintkezik, nem 2mm-nél, de akkor rosszul emlékeztem s ebből a szempontból akkor valóban nem segitene sokat, bár ha a könnyebb lenyomáshoz szokott az ember, akkor meg lehet mégis számitana.

    Ha nem nyomod le eléggé akkor túl erős a rugó, de ha nem engeded vissza eléggé, akkor túl gyenge szóval szerintem nem a rugóban van a hiba, hanem megszoktad az ollós kapcsolót.
    Igen, ebben biztos van valami, de a lenyomásnál inkább az a szokatlan szerintem, hogy sokkal hosszabb utat kell megtenni mint a laposnál, felengedésnél meg szintén ugyanez, mivel azt várnám, hogy kisebb út után is újra lenyomva már reagáljon, ezért lett volna jó egy olyan, amit egyrészt könnyebb is lenyomni, plusz alul van csak érintkezési pontja, de erre ugye rosszul emlékeztem.

    Kipróbálással az az egy gond, hogy MO-n nincs rá lehetőség, plusz csak akkor tudnám igazán azt mondani, hogy ez jó, ha pár napig folyamatosan tudom használni, ami meg főleg kivitelezhetetlen

Új hozzászólás Aktív témák