Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Samus

    addikt

    válasz akyyy #91099 üzenetére

    A háztól-házig garanciát érdemes kérni, ennek a felára nem túl nagy (az iPon esetében ez benne van a szállítási költségben, ami mily meglepő, duplája a PCX szállításának, illetve utóbbinál ezt az extrát kérve a szállítás ára is hasonló lesz, szóval ugyanott vagy), ha vidéki vagy, akkor pedig esetleges hiba esetén nem kell foglalkozni a visszaküldéssel, esetleg a szállítási biztosítást, monitor esetén pedig a pixelgarancia olcsó és jó extra.

    Komplett gépet csak egyféle csomagban kérhetsz, azt dobozba pakolva, majd azt saját szalaggal lezárva szállítják. Zacskóban csak kicsi termékeket lehet kérni (kábelek, elosztók, csatlakozók, pendrive és gyorskötözők, például), ott érdemes is ezt választani, felesleges dobozoltatni.

    A lényegen nem változtat. Ha dobozolva kérsz valamit, az dobozban lesz, ez drágább. Ha zacskóban, akkor zacskóban kapod természetesen, de ez esetben is benne lesznek a termékek a saját csomagolásukban. Utóbbi kvázi a szatyor megfelelője.

    A gépösszeszerelést csak akkor kérd, ha tényleg számítástechnikai analfabéta vagy. Egy élmény a saját gép alkatrészeinek kibontása, összeszerelése, kábelek elrejtése (kábelmenedzsment).

    [ Szerkesztve ]

    '' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

Új hozzászólás Aktív témák