Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • geckowize

    őstag

    válasz membrandj #88896 üzenetére

    Lap felesleges, régi és nem támogatja, csak friss biossal a procit.
    Ja azt elfelejtettem, hogy a szorzózáras procihoz felesleges a Z87.

    CORSAIR LP legyen.
    Miért legyen LP? Nem ragaszkodom a simához (bár nekem olyan van), de ha szorzózáras proci lesz gyári hútővel, akkor nem sok vizet zavar az a borda, nem?

    770-ről én már gtx 970-re váltanék.
    GTX 970-ből melyik márkát érdemes választani?

    BLACk 16k-ért? Hol?
    A WD Black 1TB-t argepen láttam, de soha nem hallottam még a boltról, úgyhogy valószínűleg nem fogom onnan venni. Így WD Blue EZEX lesz.
    Úgyis iPon-ról szeretném az egészet egyben megvenni (ha valami túl drága ott, akkor természetesen személyesen átveszem inkább máshol, de egy gépházat azért nem szeretnék tömegközlekedésen vinni).

    Gyári hűtős i5+ 280x melegedős,az nem oda való. Nem véletlen írtam,hogy 33k.
    Ami nem hangszigetelt ház, abból milyet érdemes egy ilyen konfighoz venni? Tudom, hogy a ventillátorok számától függ a hang, de van esetleg jobban szellőző, csendes ÉS nem hangszigetelt ház, ami olcsóbb mint 33k? Inkább 15k körül kellene.

    Tápból a Raider 550-nél nincs olcsóbb de jobb? Tudom, hogy ezen nem szabad spórolni, de pl egy Corsair VS450 13ért van, nekem 2008 óta van Corsair VX450-em és azóta semmi gond nem volt vele, az az egy részegység maradt meg abból a gépből.

    Melyik topicban tudnék utánaérdeklődni, hogy milyen 2.1-es hangrendszert vegyek? Kerestem, de csak egy lezárt topicot találtam...

Új hozzászólás Aktív témák