- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz imyourfriend #83749 üzenetére
Szia ugyanez a lapom van, hasonló konfiggal, cm hyper 212 EVO-m van (adatlaomon kint van) Összeválogatásért ismét köszönöm az itt jelenlévő szakiknak. . Venti szabályozót én nem vennék alaplapon van 2 db 4 pines 2 db 3 pines ami dinamikusan 4 lépcsőben szabályozható (cpu, alaplap hőmérséklet alapján). És van még egy 3 pines amit egy fix fordulatszámra tudsz beállítani. Ha mégis kell venti szabályozó akkor ebben topicban sokat emlegetik a phobya-t.
A további kérdésekbe nem kontárkodnék bele .[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
=HG=
addikt
válasz Hardver Arc #83748 üzenetére
igp-nél sokat számít a dual chanel, viszont ha raksz egy vga-t a rendszerbe, akkor gyakorlatilag semmit..
-
membrandj
nagyúr
válasz Hardver Arc #83741 üzenetére
HDS lap legyen.
1x4GB ram a bővíthetőség miatt
ctg-450 az szintén rövid.
Fsp hexa+ 400W ~11k
Ház: sharkoon vayaIlletve ezzel nem nagyon fogsz játszogatni vga nélkül.. Esetleg ilyen LOL és társai..Maffia 2 passz.
imyourfriend
3db 4GB-os modulnak mi értelme?
2x4 elég bőven.Hűtő: COOLERMASTER Hyper 212 EVO RR-212E-16PK-R1
SSD: HyperX 120GB 3K SATA3 2,5" SH103S3/120GGIGA vga nem fér bele a házba, 770-et meg már ne vegyé. i7+ 770 gyengébb jóval,mint egy i5+ 970 akár.
MSI GTX 970 GAMING 4G PCIE ez belefér.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
fabiars
újonc
Sziasztok!
Asztali számítógép vásárlását tervezem, nem vagyok annyira májer a témában.. Jelenleg egy ASUS notebookom van, ezt használtam főiskola alatt.
Szeretnék a jövőben komolyabb tervezőprogramokat használni, melyhez ez már kiöregedett (4éves), ezért vennék asztalit elsősorban (játékra nem igazán használnám, ha mégis, akkor sem számottevő nekem az "élvezet").
Barátok segítségével a következő konfigot állítottam össze:Akyga AKY005BR fekete számítógép ház
AMD FX-6300 processzor
Asus M5A97 LE R2.0 alaplap
Chieftec 550W GPS-550A8 tápegység
Gigabyte R9 270 2GB DDR5 OC GV-R927OC-2GD videokártya
Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black HX316C10FB/4 memória 2db
Western Digital 1TB 128MB SATA3 WD1002F9YZ merevlemezMellékletben képpel is: http://prohardver.hu/dl/upc/2015-01/03/532000_sm3wfebu5hr6n3gd_pc.png
Van egy 24"-os ful HD TV-m, egyenlőre ezt használnám hozzá.
Kérdésem az lenne, hogy a kor tervezőprogram-igényeinek megfelelő-e a mellékelt konfig? Mit javasoltok változtatni, lecserélni, stb? 2D-3D programok, Auto-Cad, Solid-Edge, Siemens NX 9 (esetleg 10), Creo..
A felső határ 150-160 között van, ez már meg is haladja ezt.Építő jellegű válaszokat köszönöm, BUÉK!
[ Szerkesztve ]
-
Kikki90
tag
Sziasztok!
Elég távol kerültem a tegnapi terveimtől, jelenleg így nézne ki az összeállítás:
Alaplap: ASRock B75M-GL R2.0 (14,3k) vagy ASRock B75M-DGS R2.0 (13,8k)
Processzor: i5-3470 38k
Memória: Hynix DDR3 1600MHz 4GB 8kAmi eddig is megvolt:
Táp: GIGABYTE Superb 460W
VGA: SAPPHIRE HD 5830 Xtreme 1GB GDDR5
HDD: Samsung HD502HJ 500GBmembrandj, Kristof9094
Ez már optimálisabb?
-
membrandj
nagyúr
válasz fabiars #83754 üzenetére
Ház fx-hez nem jó, 2 perc alatt lefő.
Lapnak gyenge a tápellátása, gyári órajelen se fog menni.
Hűtő lemaradt, még jobb melegedés.
GPS táp nem ajánlott.
Ha nem a játék az élvezet, akkor minek egy 40 ezres vga?
HDD meg valami speckó fajta.Teljesen rossz. Erre még rá kellene költene 15-20 ezret, ha fx-et akarsz mindenképp..
i5-4440 ~ 46k
asrock b85m pro4 ~ 17k
2x4GB ddr3 hyper x fury 1600 mhz ~ 22k
gtx 750 Ti 2GB ~ 39k tőlem mehet a 270 is,de munkánál általában jobbak a cuda magos nvidia kártyák.
WD blue ezex 1TB ~14k
Cooler master n300 ~13k
fsp hexa+ 400W ~11kKikki90
Igen, bár én pro3 lapot néznék. Asrock b75 pro3-m.A táp kérdésre fogsz válaszolni? Hány éves?
Illetve, mint írtam. Ha vga-t nem cserélsz, akkor játékok terén ne számíts jelentős javulásra.
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Kristof9094
senior tag
válasz Kikki90 #83757 üzenetére
B75M R2.0-a (nem a GL verzió) nincs? Nekem is az van, minden rendben vele (2 ram slot van csak rajt).
4-5k különbséget nem adnék egy Pro3-ért, de hasonlítsd össze a felszereltségüket a gyártó honlapján.
[ Szerkesztve ]
Audi A4 B5 1998 | Mercedes Benz E200 W210 1997 | BMW 520i E39 1997
-
MoRT2195
tag
válasz membrandj #83739 üzenetére
Rendben köszi a segítséget. Ha a GTX 970 szerinted jó választás, akkor jó lesz az, nem vonom kétségbe a szavad. Még egy olyan kérdésem lenne, hogy operációs rendszert melyiket ajánlanád, win7 vagy 8? Win7-em van már nagyon régóta, a 8-ast még régebben próbáltam ki, amikor kiadták, szóval arról nincs sok tapasztalatom. Játékra kéne főként.
Steam: Ricsi2195 || Xfire: farkasricsi || Origin: MoRT2135 || Uplay: Mort2195
-
membrandj
nagyúr
válasz Kikki90 #83757 üzenetére
Újonnan volt ennyiért kb. Használtan ennyiért nem jó vétel.
GL menjen akkor.Bemásolom, hátha nem láttad:
"A táp kérdésre fogsz válaszolni? Hány éves?Illetve, mint írtam. Ha vga-t nem cserélsz, akkor játékok terén ne számíts jelentős javulásra."
MoRT2195
Amelyik szimpatikusabb.. Nem lesz gyorsabb, lassabb a játék az oprendszer miatt.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Kikki90
tag
válasz membrandj #83756 üzenetére
membrandj
Az a baj, hogy nem tudom hány éves, itt vettem 1 éve PH-n. Bár jogos a tápkérdés is, mert mostanában kicsit ciripel, hogy odanyúlok elhallgat, ez nem tudom pontosan mit jelenthet, de gondolom jobb ha cserélem, de azért ha van rá magyarázat szívesen meghallgatom.
VGA csere egyelőre nem aktuális, az szerintem a következő évre marad. FIFA-hoz elég lesz 1-2 évig még biztosan, ott csak generációváltásonként kell jelentős grafikai változásra számítani, az pedig most volt.
Mi volt ennyi újonnan? Az alaplap mindenképp bolti lesz.
(Láttam, láttam, köszi )
"GL menjen akkor." - Kukába? Kristóf szerint ne azt, te is erre utaltál?
Kristof9094
Köszi, akkor lehet, hogy marad az olcsóbb! (Ha már úgyis valószínűleg rábeszéltek egy új tápra... )
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
válasz Kikki90 #83761 üzenetére
Hát szerintem már a fifa 15-nek is érdekes lesz az az 5830..
B75m-GL-t vedd akkor.Kristom a sima B75M-re gondolt, az is jó vétel lehet, ha ilyen ~15k.
Tápsp hexa+ 400W ~11k vagy használtan fsp hexa 400W ~ 6k,de 1-2 éves legyen max.
Ha viszont 1 évig még nem akarsz vga-t cserélni, akkor lehet inkább egy használt i3-3220 esetleg 2100,2120-al venném és + hd7770 haszáltan.
-
Balathruin
veterán
válasz Hardver Arc #83764 üzenetére
Az 1600 Mhz már tuning. A lap talán engedi.
-
Kikki90
tag
válasz membrandj #83762 üzenetére
15,4k a sima B75M, akkor az lesz!
A tápot még végiggondolom, úgy érzem a mostani tápom elég megbízható, nem félnék rádugni új dolgokat. Mi a véleményetek? Aztán ha lesz jó vétel PH-n, (jelenleg minden ilyen jegelt), akkor rászánok annyit.
Proci már marad, lehet még belefér idén a VGA, főleg ha a FIFA-nak nem lesz elég. Egyelőre ez így összesen ~60, ha el tudom adni a régi cuccaimat jó áron, meg a VGA-t is elviszik, abból már kijönne egy jobb kártya. Hozzátenni már nem akarok. Köszi!
-
membrandj
nagyúr
válasz Hardver Arc #83764 üzenetére
Nincs jelentősége. 1333 mhz-et támogat a g3220,de a legerősebb pentiumon se lesz jobb a játék.
Kikki90
Fsp 400-as bél van benne tudtommal, azzal nincs baj.
Ha viszont már 6-7 éves, akkor bármikor megállhat.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Kikki90
tag
válasz membrandj #83767 üzenetére
Az oké, hogy megáll, de ugye gondot nem igazán tud csinálni? Nekem most ez a fontos, aztán ha megáll, veszek újat. Köszönöm!
(Egyébként most találtam Youtube-on egy videót, amin HD5770-en faszán fut a FIFA 15 (elég magas felbontáson), ez pedig annál azért ha nem is sokkal, de erősebb.)
[ Szerkesztve ]
-
FirstAndroid
tag
Ez mennyire lenne jó választás?
ASROCK H97 Pro4
INTEL Core i5-4590 3.30GHz 1150 BOX
HyperX Fury Blue 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL10 1,5V
és az ajánlott FSP hexa+ 400W táp
Kell ehhez új ház, vagy nem létszükséglet? Egy sima egyszerű házam van, amin csak hátul van rács és a ház jobb oldalán, felül, végig ilyen irdalás szerű, noname ház.[ Szerkesztve ]
-
FirstAndroid
tag
-
membrandj
nagyúr
válasz Kikki90 #83768 üzenetére
Hát valószínűleg nem, de nem tudod megkérdezni ,hogy hány éves?
FirstAndroid
Amíg nincs vga, addig még szo-szo nem vészes,de ha vga-t veszel, akkor már házat is.Ne új hsz-t írj, hanem szerkeszd az előzőt, ha 5 percen belül vagy.
[ Szerkesztve ]
-
JegesEmber20
aktív tag
Sziasztok! Gép fejlesztés előtt vagyok, ezt néztem ki magamnak, nem vagyok hardcore gamer, de jó lenne ha mennének rajta a mostani játékok, de inkább BF3, FIFA 14, AC sorozat, SC 2-re használnám.
75k lenne rá MAX
a VGA-m SAPPHIRE 6770 1GB GDDR5, (Későbbiekben 2Gigás 260X/750 Ti, +4GB ram)
A házam Micro ATX-es!i3 4160
Corsair Veng 4GB 1600Mhz / Hyper X 4GB 1600Mhz
FSP Hexa+ 500W
ASROCK B85M Pro473k-ba jön ki PCX-en
Ötletek?
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
válasz JegesEmber20 #83773 üzenetére
Asrock b85m pro4 ~17k
i5-4440 ~46k
fsp hexa+ 400W ~11k
1x4GB hyper x fury ~11kEzt jó lenne, ha bele tudnád szorítani, ha hosszú távon tartós procit akarsz.
Ha nem, akkor viszont i3-4130 éri meg.
4160 az már refresh, az b85-ön nem biztos ,hogy elindul, ha nem friss biossal kapod. Ha nem indul el, akkor a 4160-al frissíteni se tudod.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Roland35
tag
Sziasztok!
Szeretnék beruházni egy fél konfigra (proci,alaplap,ram) kb 100 ezer Ft-ot szánnék rá, főként játékokra használnám, és hosszabb távra szeretnék venni, (nem 1 év után újítani). Amiket kinéztem azok ezek lennének:
Proci: [link]
Alaplap: [link]
Ram: [link]
Bár a Ram most eléggé drága lett vagyis dec.31-ig 23ezer volt.Válaszokat előre is köszi.
Üdv.: Roland35
[ Szerkesztve ]
,, Arcom piros szemem ragyog, ha kerestek szarni vagyok!"
-
JegesEmber20
aktív tag
válasz JegesEmber20 #83775 üzenetére
Esetleg egy FX 6300 + Hyper 212 Evo és 4Ghz+ra tunningolni? Viszont ahhoz másik lap kell, vagy felejtős ez a kombó?
-
Skilly
aktív tag
Egy ujabb kerdesbe futottam bele.
Az i5 4440-es procinak a hutojet erdemes-e egybol lecserelni?
Ha igen akkor milyet erdemes, esetleg az alabbiak kozul melyik lenne a jobb?
Plusz kerdes, hogy ezek a hutok kenyelmesen elfernek-e ezen a lapon? Mar mint nem log be a memoriakhoz esetleg a pci-e foglalathoz?
Elore is koszi!
HyperX
-
kinghaxor
senior tag
Sziasztok. Újfent szeretnék egy kis segítséget kérni számítógép vásárlás ügyében. A gép nem az enyém lenne, a keret az egészre 100 ezer. Ebből kellene kihozni a lehető legtöbbet. Komplett gépre lenne szükség monitor, billentyűzet, egér nélkül. Nagyrészt internetezésre, filmre és játékra lenne használva. Kiemelt játékok amikkel élvezhetően szeretne játszani a gép leendő tulajdonosa, (nem tudom mennyire megoldható, én egyikkel sem játszom) a következők: World of Tanks, Farming Simulator 2015. Előre is köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
imyourfriend
őstag
válasz Headless #83751 üzenetére
Köszönöm az információt!
Az mit takar pontosan hogy alaplapon van, ott lehet állítgatni ilyen kis kapcsokkal hogy mennyi feszültséget kapjon a ventilátor?
(#83753) membrandj: 4x4-re gondoltam, de ha elég a 8gb 1600-as akkor rendben van. Köszönöm az infót hogy nem fér bele a házba a gainward, miféle ház kellhet annak.. viszont akkor teszek bele olyan hűtőt meg ssd-t amit mondasz, január végén megejtem a vételt szerintem. Addig meg kiötlöm hogy külön megveszem és összerakatom informatikus ismerőssel vagy megoldom egy füst alatt a dolgot.
-
-
Headless
őstag
válasz imyourfriend #83780 üzenetére
Annál sokkal sokkal jobb. Legalábbis az én véleményem szerint. Biosban, vagy akár az asrock tuning programjában Windowson keresztül is be tudsz állítani, bizonyos hőmérséklet értékekhez hány %-on mennyen a ventilátor. Biosban egyszer beállítod onnantól nem kell piszkálni. Egy képet csatolok a nem biosos beállításról, de a Biosban sokkal precízebben lehet beállítani mint itt. Ez csak illusztráció hogyan is működik (a pöttyök helyét tudod állítani). Bizonyos ventiket képes teljesen is kikapcsolni, ezt nem próbáltam végig, de a képen láthatót konkrétan megtudja állítani, ha akarod.
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
Skilly
aktív tag
válasz birozoli7800 #83781 üzenetére
Rendben, koszi!
De nem zajos? Hatekonyan hut? /szorszalhasogatas/
HyperX
-
membrandj
nagyúr
válasz JegesEmber20 #83775 üzenetére
4460 is refresh. Azt azért írják rá, mert aki nem nézi a minőséget és megveszi a hkc, codogen, mtecht tápot, abból kell is a 600-700W, mert a valós teljesítményük a közelébe nincs.
Egy minőségi fsp hexa+ 400W bőven elég 260x, 750 Ti-hoz.
750 Ti erősebb, kevesebbet fogyaszt.FX-hez a legolcsóbb lap ~ 22k és nincs m-atx, csak régi chipsetes, elavult, ami nem fx alá való.
Noname házat is cserélni kellene és oda már inkább az 500-as táp, mert többet fogyaszt lényegesen.Roland35
Lap értelmes tuningra nem való, hűtő nélkül nem is tudod húzni. Erre még 20-30 ezret rá kellene dobni, ha tuningot akarsz,de nincs értelme.A gép meglévő részeit lehagytad, előbb azokat írd le.
Skilly
Ezek közül egyikre se.
Deepcool gammaxx 300 ~ 6k, RAIJINTEK Themis,de intel esetén próbáld meg a gyárival, nem vészes.kinghaxor
Asrock h81m-hds ~12k
g3220 ~14k
1x4GB ddr3 ram ~11k
gtx 750 1GB ~ 30k
aakx wd blue 500GB ~12k
cm n300 ~13k
fsp hexa+ 400W ~11kPrivát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
edari
őstag
Sziasztok.
Ehhez jár alapból adapter? -
imyourfriend
őstag
válasz Headless #83783 üzenetére
Eléggé meggyőző ez a dolog számomra. Gondolok itt olyanra, hogy filmezés közben levenni a ventilátorok sebességét, erőforrás igényes feladatok közben pedig picit feljebb tolni hogy ideális hőmérsékleten maradjanak az eszközök élettartam szempontjából. Remélhetőleg sikerül megtalálni a legjobb megoldást és minél halkabban valamint minél tovább üzemeltetni a cuccost.
-
membrandj
nagyúr
válasz Munkas #83782 üzenetére
TP-LINK TL-WN821N
pl.
TP-Link TL-WN822N
Kártya nem kell, elég ez is.Tesla93
Egyszerűbb lenne a boltot megkérdezni.Sőt, szerintem létezik barbone topic is.
1GB ram meg az integrált procitól sokat nem várnék.[ Szerkesztve ]
-
tufih
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy mit vegyek:
Ami kellene és leginkább játékra:
- Proci (Z77 extreme3-as lapba)
- Ramok
- Videokártya
- MonitorA keretem 120e forint.
Segítségeteket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
A már meglévő alkatrészeid írd le.
Lap már megvan?
HDD? Satás?
SSD?
Ház? Táp?120k tuning procira+ vga+ ram+ monitor édes kevés lesz. Talán használtan.
Ha leírtad a többi alkatrészt, akkor tudunk segíteni. Ha nincsenek meg, akkor írd le,hogy mit tervezel.Tesla93
Akkor meg már ott vagy árban lassan,mint egy:
g1820 ~ 10k
asrock h81m-hds ~12k
1x4GB ddr3 ram ~11k
aakx wd blue 500GB ~12k
alap ház ~ 5k
fsp 350 60 apn ~ 9k vagy, ha alsó tápos a ház, akkor fsp hexa+ 400W.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
tufih
csendes tag
válasz membrandj #83792 üzenetére
Amim van:
Z77 Extreme 3 lap
FPS Raider 650-es táp
Samsung 1TB HDD
Samsung 240GB SSD
Sharkoon vaya házNem feltétlen muszáj tuningos proci, mert nem szoktam húzni mivel nem értek hozzá.
Játékokkal leginkább mmorpg-kel szoktam játszani,illetve néha egy kis cs:go és bf4.
[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
Monitor legolcsóbb ips:
LG 22MP55HQ-P ~ 33k + 2k hdmi kábel, ha nincs ~ 35kAkkor viszont eladnám a z77 lapot és venném egy asrock b75 pro3-m et pl használtan. Esetleg csere b75-re,de maradhat ez is,károd nem lesz belőle, csak azzal tudnál nyerni pár ezret.
Fogalmam sincs,hogy mennyit ér, asztali gép beárazós topicba kérdezd meg.
ram 1x4GB ddr3 ~ 11k
i5-3470~ 50k, használtan ~ 35-40k
Vga: gtx 750 Ti ~ 40k , használtan gtx 660 ~ 35kÚj ~ 136k, 4GB rammal. Használt: 116-121k.
C verzió: Ha eladod a lapod, akkor már inkább i5-4440 +asrock b85m pro4 újonann. Ha az új marad, mez újabb picivel.Ez lga 1150, ami neked van, az meg lga 1155.
Ha játszik a használt dolog, akkor maradjon az 11550, ha újra akarod, akkor inkább ez, amit írtam használtra.[ Szerkesztve ]
-
moklys1
aktív tag
Sziasztok. Monitorom az van). 250e keret. Leg erőigényesebb tevékenységeim közé tartoznak: video editing, game. Ne legyen nagy, alapjáraton halk. Köszi.
-
membrandj
nagyúr
válasz moklys1 #83796 üzenetére
i5-4590 ~ 51k
asrock h97m pro4 ~ 22k
2x4GB ddr3 kingston hyper x fury ~ 22k
deepcool gammaxx 300~ 6k, cm hyper 212 evo ~10k
gtx 960-ra várj 2-5 hetet ~ 80k ,ha sürgős, gtx 970 az, ami erős és halk, mivel keveset fogyaszt. ~110k msi gaming. A giga baromira hosszú.
120GB samsung ssd ~ 20k
ezex 1TB wd blue ~14k
fractal design core 1500 ~ 15k
fsp raider 550 ~16kPrivát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
moklys1
aktív tag
Még szükség lenne rokonnak is 150e. Csak központi egység szükséges.
Legyen: Kis méretű, halk, netezés és videó nézés. Köszi.PS. Németeknél ismertek valami jó PC összerakót?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest