Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TAKÍÍ

    tag

    válasz membrandj #72491 üzenetére

    Jó híreket mondasz, de azért még kukacoskodok. G3220 biztos elég?
    1) G3258 Ez miért kerül 20k ba? nem látom értelmét.
    2) INTEL Pentium G3420 csak kicsivel drágább 17K és 200Mhz több [link]

    3)Gondolom akkor ez nem dob annyit és ezért elég G3220 14k Ámen. Viszont, ha jól látom ide elég az 1333. Tuti nem kell 2 modul. Úgy látom tudná kezelni, de akkor erre se érzékeny? Egyébként lehet apámnak lenne gép és ő eddig az előző 10 évben nem cserélt gépet. Nem hinném, hogy ezt is cserélné, de ha ez nem probléma akkor egy modul. Ja a házat eltaláltad azt is nézegettem és akkor elég a 400 watt tápban és persze itt nem spórolok megveszem az FSP hexa t.

    Story lezárva másik gyors kérdés(nem legyen másik hsz)

    Sok APU s tesztet olvasgattam. A végén mindig kijön, hogy az I3 gyorsabb prociban. Oké és ugye van ez a dual grraphic megoldás, ami megy valamelyik kártyával. (Ha jól emlékszem mind Richlandbe mind Kaveriben.)
    A végén szintén ott van hogy jobb lenne egy I3 valamilyen kártyával. A kérdésem milyen kártyával? (ja és ez most nem flame vagy bármi problem. Ez most tényleg komoly kérdés)
    Tehát mondjuk legyen egy I3 4330 32k és ehhez kell egy kártya ami azért jobb mint kaveri dual? Vagy másként mit hajtana ki max egy ilyen proci mondjuk max 30-40k m lenne egy videokarira még? (Nyugi csodát itt se várok tisztába vagyok a korlátokkal)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák