Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sketchifun

    senior tag

    Na gyerekek, most besírtok. Azért ide írom, mert hozzátok kapcsolódik!

    Elhívtak gépet bütykölni, mert nem indul. Átmegyek. A gép tulaja egy szöszi kislány, van vagy 14 éves. Kérdem, hol a páciens. Hát itt. És előttem egy CM 690 II Advanced házikó. Hű, a hétszázát. Biztos van benne egy P4, de a CoolerMaster ház miatt +10fps. Első kérdés: Játékra használod? Válasz: Nem, csak fészbúk, meg zenét hallgat.

    Bekapcsológomb megnyomására nem reagált. Nemrég a barátja berakott még egy :Y SSD-t, és azóta nem hajlandó elindulni. Ki is vették, de semmi! Gép oldala lekap, és az első kábel, ami az arcomba mászott, az a bekapcsológomb csatlakozója volt. Aha, meg van a gond. Visszadugtam, gép pöccre indul. De csak kiszúrta a szemem a böszme nagy CPU hűtő, aminek a márkáját meg nem mondom, a Corsair táp, és a böszmenagy ASUS videókártya. Hmm, megkukkolom, nem baj? Nem, csak nyugodtan.

    A gép adatai a következőek:
    ASUS Sabrebooth X79 deszka.
    Intel Core i7 3930K procc.
    2x8GB Corsair Dominator Ram
    Samsung 830 256GB SSD
    OCZ Agility 4 256GB SSD
    ASUS HD7970 DCII 3GB VGA.

    Nézek bután a csajra, ez a gép honnan van? Válasza: Kérdezd Ricsit(csávója), ő rakta össze. Ricsi, honnan ez a gép? Válasza: Ipon-ból rendelte! Aha, oké, de honnan a konfig? Válasza: Prohardveren a milyen gépet vegyek topicban ajánlották. Persze apuci fizette! Kérdem én, melyikőtök az a szakbarbár, aki ezt a gépet ajánlotta Facebóókolásra és zenehallgatásra?! :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán

Új hozzászólás Aktív témák