Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • G@ben

    addikt

    Gondban vagyok, mert fejleszteném a gépem, de nem tudom, hogy hogyan.
    Adott egy Asus M2A-VM alaplap, Gigabyte 7600GT vga, Sempron 3200+ processzor, 4*512MB memória, 2 db 1280*1024-es monitor.
    Tipikus felhasználás: filmek (sima xvid), net, Autocaddel tervezés, illetve régebbi játékok, amik gond nélkül futnak. Sajnos a film, net, tervezés egyszerre szokott menni, arra meg kevés a procim, simán terhelem 100%-on, ezért a procit mindenképpen nagyobbra szeretném cserélni. Néha játszanék újabb játékokkal is (újabb CoD, MOHA, GTA, CM Dirt) mondjuk csak heti 2-3 órát, de azokhoz egyértelműen kevés a gépem.
    Prociból csak ezek jöhetnek szóba az alaplapi kompatibilitás miatt: [link]. Csak a processzor cseréje kb 20-30k lenne (Athlon II X3-X4), a teljes gépbelső (lap, proci, vga, memória, táp) számításaim szerint 110-120k. Ha nagyon nincs értelme csak a processzort fejleszteni, akkor megejtem a teljes cserét, de ha lehet, kerülöm az ilyen mértékű kiadást.
    Amihez ugye leginkább kéne a teljes csere, az a játék, de az is csak 1280*1024-en, és nem igazán érdekelnek az élsimítások, egyedül a Vsync, amire háklis vagyok. :)
    Naszóval igazából a kérdés, hogy csak a proci cseréjével gyorsul-e annyit a gép, hogy akár újabb játékok is menjenek, vagy ahhoz nagyon kevés a vga, illetve a játékon kívüli általános felhasználásban megoldaná-e a sok program egyszerre problémámat?

    [ Szerkesztve ]

    Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

Új hozzászólás Aktív témák