Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balpis

    őstag

    válasz bluemirage #19094 üzenetére

    Csak azt problémáztam, hogy hivatkoztál egy keresésre, amiben egyetlen cikkre hivatkoztál, de azt keresse ki - aki meg akarja nézni, mit is értettél a link mögött - közel 80-ból. Mire ideértem, nem értettem, miért is linkeltél, mert addig semmi nem volt ...
    És ne haragudj, hol kérdőjeleztem én meg Bodor véleményét?! Teljesen egyetértek vele, ha nem csak olvasol, de értelmezed is azt!

    (#2422) Bodor válasza balpis (#2416) üzenetére:
    "Sokat gondolkodtam mostanában azon, hogy kivegyem-e az ajánlásból az Agility3-at, de én is arra a következtetésre jutottam, mint Te, és ezt már többször le is írtam."

    ...
    "Mostanában be-benézek a Milyen asztali gépet vegyek-be is, és ott szinte minden második vásárlónak Agility3-at ajánlotok, hát egyáltalán nem csoda, hogy több a visszajelzés a hibáról, melyek része nem is az SSD hibája, hanem információhiány miatti helytelen telepítés vagy beállítás. ( a legutolsó pl. megosztott eSata portra dugta az SSD-t, hát nem is ment rendesen, mert megmakkant a vezérlőtől)"

    De szerintem ez már itt az offnál is offabb, lassan személyeskedésbe megyünk, aminek semmi értelme, mert valójában majdnem ugyanazt mondjuk, szerintem.
    Azaz, ha van lehetőség pl. Samut vagy HyperX-t venni, akkor vegyük azt. Ha nincs, akkor sem kell azonban félni az Agility3-tól. Ha baj van, van rá gaarancia, ha nem adattárolásr ahasználjuk, akkor max. kis kellemetlenséget jelenthet, ha TALÁN baja lesz. De ez igaz a többi típusra is, és sehol nincs statisztika, hogy pl. egy éven belül az egyiknak 0,1%-a, a másiknak meg 10%-a menne galyra. Ha meg az egyiknél egy 1.8%, a másiknál meg 2.2%, akkor őszintén szólva lesz@rom... :)

    notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó

Új hozzászólás Aktív témák