Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz FireKeeper #17258 üzenetére

    Ha tényleg 36-38k összegért meg lehet venni egy a10-5800k procit majd, akkor azok nagyon ütősek lesznek és lényegesen nagyobb kört tudnak majd kiszolgálni. Ezek nagyon jó ár/érték arányos procik lesznek, persze ha az info pontos az árról.

    Ez alapján a teszt alapján alacsonyabb felbontáson még elfogadhatóan viszi a játékokat (pl a linken a skyrim-ot)

    A kérdés a procierő, de ez alapján a passmark teszt alapján ugyan csak az A10-5700 látható egyelőre még, de a 6836 pont nagyon durván hangzik, ok, hogy szintetikus teszt (nem játék alatt) meg mindössze 18 minta alapján, de ez nagyon jó eredmény, nekem az i5-2400 6500 pontot hozott. Az a10-5800k elvileg még ennél is jobb lesz és ugye tuningolható is, szóval lehet, hogy a végén még kellemes meglepetést fog okozni a Trinity, főleg, ha ezen az említett 36-38k áron jön.

    szerintem egy A10-5800k az Ivy i3-kat leveri ár/teljesítményben de a passmark alapján még a sima procierőben is nagyon jó lehet az alkalmazások és játek alatt.

    Alkalmi játékosoknak, főleg akik nem full hd-ban nyomják szerintem "must buy" kategória lesz a Trinity, ha és utoljára írom, hogy a kedvező áron jön ki, mert még mindig nem akarom elhinni, hogy ilyen olcsón dobják piacra, de legyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák