Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bukmop

    tag

    válasz laca500 #17197 üzenetére

    Hello!

    Én véleményem:
    Alaplapod igazából AM3+ így FX-es procikat is fogad, nem sokára viszont jön az FM2 is, igaz ki tudja jobb lesz-e?! Rammal mi a gond, kevés?! Szerintem ahhoz sem kell nyúlni. Videó kari, már itt vannak a 600-as GTX-ek, kérdés, hogy ennyit akarsz-e adni értük. Amíg a 560-ad kívánt felbontáson hozza az általad elvártat szerintem ne nyúlj hozzá - közben csökkennek majd talán az árak is.
    Ha úgy döntesz, hogy mégis váltasz, a már javasolt intel i5-tel biztos nem teszel rossz lóra, az ajánlott 7850-et is jónak tartják - feltéve, hogy nem vagy elkötelezett Nvidiás, akkor csak is gtx 600-as széria.
    De ha komolyabb gondod nincs a teljesítménnyel szerintem felesleges kapkodnod, igaz, garisan még lehet, hogy többet kapsz a cserélendő részeknél! Neked kell tudni, hogy mennyit vagy hajlandó anyagilag beálldozni, annak függvénye az elérhető plusz teljesítmény is.

    U.i.: Annyit jegyeznék meg Coolmat kolléga írására, hogy szerintem a HDD-t nem kell rögtön eldobni, mert van SSD, a tároló hely mindig jól jön...nem értem ezt a mai SSD-t a népnek, dob el a HDD tendenciát!? Továbbá a táphoz sem nyúlnék ha már megvan, nem rossz táp az, nem az eszik sokat, hanem az egyéb alkatrészek.
    Igaz, az új garis az új garis!

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    "Doing more than the minimum work is my deffinition of failing!"

Új hozzászólás Aktív témák