Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ggaborx

    csendes tag

    válasz horush #15833 üzenetére

    Most megint megnéztem mit írnak az Extreme4 lapról és eszembe jutott, hogy azért vetettem el, mert nem szabványos ATX és az egyik sarka lóg a levegőben, ami miatt könnyen sérülhet.

    Az Asus P8Z77-V maximum 12e-el drágább, nekem ennyit megérne, ha biztosan tudnám, hogy megbízhatóbb, stabilabb alaplap. Az Extreme6 már normális méretű, de kb. ugyanannyiba kerül mint az Asus.

    Az Extreme4-re nagyon sokan panaszkodnak pl. itt: [link]

    Szóval annyival nem olcsóbb, amennyire tartok tőle :F

    Visszatérve a konfigra, marad mondjuk a CPU/LAP:
    --------------------------------------------------------------------------
    - Intel Core i5-3570K: 60
    - Asus P8Z77-V: 50
    --------------------------------------------------------------------------

    Megnéztem az ajánlott Kingston-t, de az CL9-es szemben a Patriot CL8-al. Viszont mindkettő 1.65V és nem 1.5. Ez gondot jelenthet?

    A procihűtőről viszont nem írtál semmit, pedig ezt is órákig válogattam. Kicsit meglepődtem, hogy ma már olyan hatalmas hűtők vannak, hogy azt kell méricskélni, hogy a RAM vagy a VGA elfér-e mellette, illetve, hogy befér-e a házba. Hihetetlen. Ezt a Mugen 3-at is úgy választottam, hogy talán elfér...de nem vagyok biztos benne :((

    VGA-ban maradnék a HD8670-nél, amennyiben a GTX560 javára csak a CUDA szól. Erre nem lesz szükségem. Viszont nem tudom, hogy vannak-e pl. olyan játékok amik csak nvidia-val mennek? Régen mintha lett volna ilyen.

    HDD-t lehet, hogy egyelőre nem is veszek. A mostani gépemben is van, bár az is seagate és már elég vérszegény a teljesítménye. Gondoltam veszek újat, de kicsit felment az áruk mióta utoljára néztem (2-3 éve). Mondjuk azért jó lenne adattárnak egy, de ez talán ráér később is. Amúgy a WD mostanában jobb mint a Seagate?

    SDD-ben valóban jobb Corsair Force 3 mint az OCZ Agility?

    Házból nem lenne jobb a Fractal Design Define R3 (vagy az R4, ha kapható lesz itt is) ?

    FSP Raider 550 helyett hasonló árban, hasonló minőségű moduláris létezik-e?

Új hozzászólás Aktív témák