Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    Hello Mindenkinek,

    Koszonom a korabbi segitseget, amit par honapja kaptam a topiklakoktol, most ugy alakult, h a sogoromnak is kellene egy uj konfig.

    Irom is a parametereket:

    - CoD Modern Warfare Warzone jatekahoz akar gepet osszerakni elsosorban, de mellette normal irodai, email, netezos, videos gepnek is hasznalja majd.
    - Szeretne ezt a gepet legalabb 5 evig hasznalni.
    - FullHD-n ohajtja a jatekot (illetve gondolom kesobb megjeleno cimekbol is) futtatni, 144+, lehetoseg szerint 160 FPS-el.
    - jelenleg egy LG 27MP59G monitora van, amit megtartana, ha lehet. Ahogy nezem, az a monitor csak 75 Hz-es. van ertelme 160 FPS-hez ilyen alacsony frissitesi rataju megjelenitot, vagy a tokeletes elmenyhez mindenkepp kell valami Free/GSync-es 160 Hz-es monitor? Ha cserelni kell, mit ajanlanatok?
    - 500 ezernyi keretre gondolt, de van egy sejtesem, h ez csak monitor nelkul lesz tarthato, teljesen uj gepet kell a nullarol epiteni, egyedul az ODD jon a regi gepbol.
    - 1 TB-os SSD-t, illetve egy egyszeru, sallangmentes, de jol szellozo es nem szeteso hazat keres ODD hellyel. Nem kell plexi, uveg, diszkivilagitas.

    En kezdesnek egy Ryzen 3700 vagy 3800-asra gondoltam 2 x 16 GB 3200-as DDR4-gyel meg MSI B450 Tomahawk MAX vagy Gaming Plus MAX tarsasagaban. VGA-ban meg nem volt idom kiokositani magam, ekkora idotartamra nem tudom, h egy 2070 S/5700 XT eleg-e, vagy kell erosebb.
    Nincs markafanatizmusa, de ugy velem, AMD-vel most jobban jarna, mint Intel-lel, de persze javitsatok ki, ha tevedek. :B

    Koszonom a segitseget elore is!
    Udv

    [ Szerkesztve ]

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák