Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Paxker315

    addikt

    válasz Neil Watts #147476 üzenetére

    Szia!
    Valójában egy B450M Mortar, B450 Tomahawk MAX MSI lap VRM-je még jobb, mint az 570-es Asrock Pro4-nak. B450 Tomahawk MAX, Gaming Plus MAX v Mortar MAX lapokkal 8 magosokat addig húzhatsz, amíg akarsz.

    Ugyan a harmadik generációs Ryzenek TDP értékei kedvezőbbek, de, a gyakorlat azt mutatja, hogy valójában még picit melegedősebbek is, talán még gyerekcipőben van a hét nanométeres csíkszélesség. Így 2700x ellen maximum a gyengébb 1magos-1szálas teljesítmény szól, mellette az ára, 8mag, és, a gyári hűtő eladásával 5-6ezer ft-ot kereshetsz.

    RAM-inkompatibilitás már nem igazán szokott lenni, 99.9%-ban megy mindennel IS a Zen+/Zen2& új biosok is sokat fejlődtek.

    Simán B450-es MSI lapot vennék (Tomahawk, Gaming Plus, Mortar, A-pro), a 3600vs 2700x vonatkozásában mindkettő kiváló vétel lehet, ha nem fontos minden FPS játékban, utóbbit érdemesebb a diverz felhasználásod miatt.

    Tápegységed milyen van?
    Tuningolni szerintem "kötelező" a Zen+ procikat, mert hűvösebb-halkabb lesz a kézzel finomhangolt proci, mint a "mindenautodefault" csomag. (tuning=szó szerint finomhangolás, nem egyenlő az overclockinggal-overvoltinggal!) :R

    [ Szerkesztve ]

    https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

Új hozzászólás Aktív témák