Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Paxker315

    addikt

    válasz floatr #143399 üzenetére

    Szia!

    Alaplap: fapados deszka, inkább
    mATX: MSI B450M Mortar, B450M Gaming Plus, B450M Bazooka V2
    ATX Méretben: MSI B450 Tomahawk.
    Olcsóbban: Asrock B450M Pro4, Fatal1ty Gaming K4 (ugyanaz kb.)

    RAM: egyelőre az Aegis GSkillt javasolnám, gyakorlatilag még negatív visszajelzést nem láttam róluk SEHOL. Corsairnél sajnos már bele-bele futottam.

    VGA kártya: Asus termékek túlárazottak, a Dual OC amúgy sem csúcsmodell. Gainward Phoenix GS (golden sample) még hangyafsznyival erősebb is, mert kissé magasabb órajelei vannak, jobb hűtése (emiatt akár további OC- esetén nagyobb eséllyel préselsz ki belőle még tbbet)

    TÁP:
    Az inkább normális 500-550wattos legyen (bár szigorúan véve 450w elég a 2060&2600 kombihoz)
    Bitfenix Whisper M, Bitfenix Formula Gold (whisper FULLmoduláros, Formula fix kábeles. Ebben az árkategóriában ezek a legjobb minőségűek kb.)
    Seasonic Focus Plus Gold (LTT-n "imádják", vagyis, folyamatos shitstorm-t generál, ha megemlíted...)
    Be Quiet! Pure Power 11 500w (van fix kábeles és félmoduláris is)

    Opcionális: CPU hűtés. Mert, a wraith stealth, amit a ryzen2600-hoz adnak, nem igazán hat magra lett kitalálva. ID Cooling SE213V2 fényévekkel jobb-halkabb, vagy akár DeepCool gammaxx400, Alpenföhn Ben Nevis, Silentium PC Fera3, Be Quiet! Pure Rock Slim. ezek mind 8ezer ft alatt vannak, nyers teljesítményben és csendességben a Fera3 "állítólag" nagyon jó, míg az ID SE-213V2 a legolcsóbb, de már teljesen jó!

    Ház: én nem vennék olyat, de meggyőző érvem nincs, így ezt szkippelem, inkább a topikjában érdemes puhatolózni az ajánlott vételekről.

    szerk: a félkövérrel szedettek "nálam" különösen ajánlottak, kedvelem őket, elfogult vagyok velük. De jelen esetben a szubjektivitás nem ártalmas. :K

    [ Szerkesztve ]

    https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

Új hozzászólás Aktív témák