Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz gyulank #136846 üzenetére


    (#136846) gyulank
    Nem térünk el, próbálunk segíteni/meg hogy mit kéne venned, de nem egyszerű.
    Nekünk viszont nem mindegy miket használsz. Lehet, hogy jó, de akkor is nekünk tudni kell, hogy mibe ajánlunk egy gépet. Előfordult már, hogy a kérdező azt hitte megfelelő cuccai vannak, aztán kiderült, hogy mégsem. Ezért nem szeretünk úgy ajánlani, ha semmit nem tudunk a környezetről.

    Kérdésedre válaszolva pedig írtam hogy mivel eléggé elavult a géped, valószínűleg jobban járnál egy lap + proci + ram cserével, mintha beletennél 60k-ért mondjuk egy RX 570-et. Mivel az ilyen típusú programok első sorban proci + ramot használnak, VGA-t csak bizonyos effekteknél. Azt meg neked kellene tudni, hogy az adott effektet tudja-e segíteni a VGA, mert te használod.

    Az meg mindegy ilyen szempontból, hogy VGA-t vagy cpu-ram-lap kombót veszel, mert ha utóbbit akkor VGA-t kell venned előbb utóbb, ha egyátalán szükséges. Ha VGA-t akkor meg az procit kell venned mihamarabb, mert elavult cuccos. Mindegyiket tudod tovább vinni egy kövi gépbe.

    "Mert Szerintem az ilyen hármas 100e-ből se jönne ki"
    Bullshit. Szerinted nem, mert nem vagy képben. Ma meg kb a leggyengébb alaplapok is fel vannak szerelve minimum 4 satával.
    Giga B450M-DS3H (4sata) / B450 Aorus M (6sata) ~23-27k + Ryzen 3 2200G ~33k + 2*4Gb DDR4 Ram, pl Patriot Viper 4 3000Mhz CL16 ~23k ~79-83k

    Mi a frásznak kéne Asus TUF lap?

    + Még az sem segít, hogy egy 10 éves 4Gb ramos gépen Win 10 van. Elég szűkös Win10-nek azaz erőforrás. Most már érted hogy mit próbálunk elmagyarázni??

    [ Szerkesztve ]

    „És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Új hozzászólás Aktív témák