Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rebekacska

    tag

    Kedves Urak!
    Tanácsra lenne szükségem.

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
    ---Játék: Fps, multi, Moba, Autos, neha film a sorrend
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    ---kb. semmivel
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    ---cpu integrált vga-val Ryzen 5 2400G ,használható gyári hűtővel(lightos tuning max), budget micro atx alaplap, memória (8gb), ssd, gépház,tápegység
    4. Mennyi a kereted rá?
    ---120000.-e körül
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)
    ---Még nincs monitor. Keret 40-60k 24 col, Full Hd játékra, TN-es kizárva.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt?
    ---Általában nem, de most igen. AMD procit szeretnék.

    Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    ---A csicsák, marketingek, parasztvakítások, villogó ledek nem érdekelnek. Olcsó, megbízható, játékokhoz passzoló teljesítményű.

    ---FONTOS---Évente párszor egy másik országban töltök néhány hónapot, ahol van gépház, ssd, táp,monitor és olyan alaplapot/micro házat keresnék amelyben egy laikusnak is könnyű az alaplap beszerelése,rögzítése távtartókkal illetve utazások alkalmából kiszerelése. Az a terv, hogy viszem magammal a procit, memót, cpuba integrált vga combot, majd becsavarom a másik helyen található gépházba a deszkát.
    Igazábol budget gaming pc- építése a cél. Dvd, tv, stb. egyéb bővítmények nem mennek bele. Később esetleg erősebb proci, és +8gb memo, meg ha normalizálódnak a vga árak, akkor egy külön rövid kivitelü vga.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák