Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsolt_974

    tag

    Sziasztok!

    Két gépről lenne szó.

    1.Gép:
    Ismerős néninek kellene költséghatékonyan egy gépet összepakolni. Alap felhasználásra net, facebook, skype, video nézés természetesen nem full hd-ban, vga d-sub csatlakozós 22" monitorja van talán 1680×1050 felbontással a legnagyobb kihívás, ha az unokák jönnek és online játékok.

    A ház marad a régi viszont az összes többi alkotóelem alaplap, proci, ram, táp, hdd esetleg ssd újat szeretne. Lehetőleg Intel Celeron, Intel Pentium processzorral és valamilyen Asus alaplappal. Videó kártya nem fér bele a keretbe, marad a processzorban lévő. Igazából az árról még nem beszéltünk, de ~60-70k.

    2. Gép:
    Itthonra kellene a gyerkőcnek, most egy C2D E8400 , 2×GB DDR3 1333Mhz, Sapphire HD6770, FSP Raide 550W, 1TB WD Green van a gépében a monitorja egy Samsung 22" 120Hz 3D (pontos típus nem jut eszembe). Felbontás 1680×1050.

    Egyenlőre megmaradna a ház, tápegység, vga kártya és tárolónak a HDD. Értelem szerűen cserélve lenne az alaplap, processzor, memória és kellene egy ssd. Játékok amikkel most is játszik azok a következők Drakensang, League of legends, Counter strike global offensive. Nem gamer gép a cél :N , csak egy kis frissítés!!! Jön a ballagás, szülinap, gyereknap stb... :DDD

    Valamilyen Intel I3-ban gondolkozok egy Asus alaplap, DDR4, Adata SSD(120-240GB) társaságában. Természetesen minden építő gondolatot szívesen fogadok. A rászánt keret az képlékeny ~ 100k.

    Segítségeteket , válaszotokat előre is köszönöm. :R

    Üdv Zsolt

Új hozzászólás Aktív témák