Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • altoluce

    újonc

    Üdv mindenkinek!
    Megmondom őszintén, tudok egy csöppet a mostani cuccokról, de nem annyit, mint amit itt kapnék, ezért fordulok hozzátok.

    1. Mire fogod használni a gépet?
    Leginkább játékra (LoL, CS:GO és az újabb játékok, mint The Division, Rainbow Six Siege és amik jönni fognak), filmnézésre és talán alkalmanként streamelnék LoL vagy CS:GO-t just for fun, ha bírná a config, amit összeírtok.

    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Szinte semmit nem szeretnék megtartani, esetleg egy 500 gigás SATA 2-es, 7200 rpm Hitachi HDD-met tudnám felhasználni a következő gépbe. (ha szerintetek még használható)

    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Egér, billentyű, headset már megvannak, egy új monitor jó lenne, mert nem egy full HD-sat használok, max 1366 x 768-as felbontása van, de a monitor nagyot dobna rajta, ezért egy ideig maradok ennél szerintem.

    Amikre szükségem van akkor:
    Ház
    Alaplap
    Memória
    Processzor
    Videokártya
    Táp
    SSD

    4. Mennyi a kereted rá?
    200k, a max 210-220k.

    5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol? Milyen csatlakozók vannak rajta?
    Őszintén egy Samsung LE32C350 típusú HD ready tv-t használok monitornak már egy ideje és ahogy írtam, a max felbontás 1366x768. Nem tudom mennyire lenne alkalmas, mindenesetre van egy monitor átalakítóm is hozzá (VGA dugó - DVI aljzat), és egy HDMI csatlakozó is, viszont HDMI-vel nem akart menni, szóval ez lett.

    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Nincs semmi igazából, max annyi hogy Intel processzor legyen, videokari mindegy.

    Köszönöm szépen előre is! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák