Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Unying

    tag

    válasz =HG= #117601 üzenetére

    Nos, kérem szépen, eljöttem ide, mert teljesen elbizonytalanítottak a videókártyás topicban, és már ott tartok, hogy lassan azt sem tudom, hogy mit akarok, vagy mit nem. A lényeg, hogy jövőre 1. negyedév végén, második negyedév elején tervezem egy asztali gép beszerzését, kb. 10 éve csak laptopom van, így érthető módon kimaradtam a gépek összerakásából. A gépre szánt keretem kb. 260-280 k ungarische forint. És jöjjön a lényeg:

    1. Mire fogod használni a gépet?

    Otthoni felhasználás, és játék. Full hd-ig megyünk, és egy Doom 2016, vagy Battlefield 1-nél max beállításon ne egye meg a fene a kis drágát.

    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Minden esetben pontos típust írj!

    Semmivel sem rendelkezem, A-Z-ig minden kell.

    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?

    Tehát: Monitor 24 coll, hangfal 2.1, billentyűzet, egér, számítógép ház (lehetőleg plusz hűtéssel), alaplap, processzor, processzorhűtés, ram (max 8 gb egyelőre, lehetőleg egyben), 250 gb ssd, 1 tb 7200 rpm winchester, tápegység, és egy dvd író, csak hogy legyen mivel a családi fényképeket kiírnom. Kb. ennyi, remélem, nem felejtettem ki semmit sem.

    És itt van a kutyus elásva, hogy nem tudom eldönteni azt sem, hogy intel-geforce, vagy amd-ati kombó legyen?! Mindkettőre vannak érvek, ellenérvek, a lehető legjobbat szeretném kihozni a rendelkezésre álló keretemből! Minden érvet, és ellenérvet természetesen meghallgatok, mindenki hozzászólását nagyon szívesen fogadom, és előre is köszönöm!

    4. Mennyi a kereted rá?

    Mint fentebb is említettem, 260-280 k Ft., bruttóban. Nagyon végső esetben még egy tízest talán tudok tenni hozzája.. :D

    5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?

    A keretből kell a monitor is, Full HD, HDMI csatlakozó.

    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?

    Nem vagyok, bár kicsit jobban hajlok az amd-ati kombó felé. Mint fentebb is mondtam, a keretből a lehető legjobbat szeretném kihozni.

    Eddig egy ajánlatom van...

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy s8 plus

Új hozzászólás Aktív témák