Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TGWH

    őstag

    válasz horush #10758 üzenetére

    Oks, játsszuk le :C Kérek egy procit, milyet vegyek, van rá ~50-55 ezrem?
    ,,B'' verzió, nem veszek monitort és vga-t. Milyen procit vegyek, ha fél év múlva kb. hd7850-et szeretnék a gépembe? A cél most a régi játékok kijátszása, ami kimaradt, vagy nem bírta a p4-es, vagy csak alacsony grafikai beállításokkal vitte. Később már fullhd Skyrim modokkal, és hasonlóak.
    2, szeretem én a kulturált vitákat, így kérlek nézzétek végig ezt a témát, hány amd procval szerelt játékra szánt gépet találtok.

    AMD levitte az árat, ez várható volt, mert annyit amennyit kértek érte, nem ért meg. Intel nem viszi le, nincs rá szüksége.
    Idézőjel azért van, mert nem én mondtam. Egy tízessel olcsóbb, igen. De nincsenek egy szinten, nézd a 8150-et a 2500k-hoz.

    Értem én, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak, csak akkor ne csábítsátok már őket a gémer kifejezéssel... nekem is csak egy 14 éves astra-m van, igaz hogy 1.6 16v, mégsem sorolom a sportautók közé, hisz az újabbak jobban gyorsulnak, a régebbiekkel (gyengébbekkel) meg nincs képem versenyezni...
    Csak annyit értek el vele, hogy gyereknek kiderül, ha szánt volna még rá 30-40 ezret, nem kéne olyan hamar procit meg vga-t cserélni...

    40-80 ezer között van egy olyan pc, amivel ki tudom váltani a dvd lejátszóm, és többet is tud, attól függően hogy régebbi proci, illetve a másik véglet, hogy teljesen passzív hűtésű-e. Ne mondd, hogy ez, a kb. irodai-photoshop gépre ha rádobsz 40 ezret, lesz egy játékgéped... valahol csak önámítás. De most tényleg, mi lesz az i5 tulajokkal, ők a gazdagok vagy a hülyék?

    [ Szerkesztve ]

    Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

Új hozzászólás Aktív témák