Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lámafans

    aktív tag

    válasz ZrogNV #104740 üzenetére

    Nem érdemes tuningolni sem. De i5-öt aztán pláne nem . i7-el még nem minden játék alatt kapsz +-t de van már olyan ami alatt igen. Felesleges. 6500 elég minden játékra, i7 csak is ,akkor menjen ha 980-980ti szintű vga megy alá, különben értelmetlen.
    Felejtsd el a vízhűtést. Nem éri meg. chester91 leírta, hogy kb mi a gond velük. Egy értelmesebb 10k-s hűtő, hozza azt , amit egy 40-50k-s vízhűtés, és még halkabb is. Ez , hogy házzal együtt adják, nálam a ház+táp kategória, mindenből a legolcsóbb. Nem ajánlom! Minek neked vízhűtés? Jobban nem hűt mint a venti, hangosabb, drágább. Tisztelet a kivételnek, ami valóban ilyen 80k-nál kezdődik. Ha azt gondolod halkabb, akkor tévedsz, valójában hangosabb. Bármi másba beleteheted a pénzed, de ilyen vízhűtést ne. A vízhűtésnek kb millás gép vagy drágább gépbe van értelme. Esetleg extrém tuning alá, de ahoz kell egy nagyon komoly lap is. Neked erre semmi szükséged.

    szerk: Halkabb a fityfenét...

    SRicsi88
    mire lesz haszálva? mennyi a keret?

    malloc
    Az egy korekt vga. 750ti szintén van durván. Teljesen megfelel, ha nem nagyok az igények. Akár egy gta5 is mehet vele. Bár nem vagyok nagy amd szaki, nézz "yutubon" videókat, mit is produkál a kártya...

    Ha kérdésed van , kérlek az adott topikban jelezd, ne küldj szakmai kérdésekről PÜ-t.

Új hozzászólás Aktív témák