Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz membrandj #104152 üzenetére

    Kiloptam a vinyót, mert az van, hagytam benne egy optikai meghajtót, lecseréltem a memóriát (mert nagyon nem szeretem a kingstone-t, csalódtam már bennük párat, meg mert talán dualban jobb lenne, de szólj, ha nem éri meg), és ez jött ki:

    Nekem tetszik, jó árban van, ha így megéri a pénzét még pár évig, lehet, ez lesz. A memória megoldásom jó lehet így, vagy felesleges?
    Az alaplapból van olyan, ami R2.0 végű, de semmi változást nem látok a dobozán kívül. Van benne bármi jobb/rosszabb? Mert még olcsóbb is mint a sima. :DDD

    jim bcs:
    144mm a polc magassága, de gondolom így már tárgytalan.

    SyMbioTe:
    Az ajánlatod a kissé gyengébb, de sokkal olcsóbb procit leszámítva majdnem ugyanaz, Neked is köszönöm. SSD-t nem számoltam, mert ugye van egy 500-as vinyóm, bootolni meg úgyis hetente egyszer fog talán a gép, a többi vonatkozásában meg asszem nem annyira jelentős az SSD.

    Viszont ami kérdés még mindig, megéri-e nekem ezt így üzemeltetni folyamatosan, vagy inkább vegyek egy sokkal kisebb energiaigényű, ám drágább gépet, mert bejön a villanyszámlán az ára 1-2 év alatt? Vagy ennyire ne menjek bele Veletek, ezt már máshol fájlaljam?

Új hozzászólás Aktív témák