Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Khelben

nagyúr

válasz degu #27087 üzenetére

de amikor egy 3 tonnas terepjaro 80-nal 50cm-re izgagaskodik mogotted, akkor lassítasz és hagyod hogy megelőzzön. Ha meg nem lehet előzni, akkor 15-20 km/h-nál le fog esni neki, hogy mi a gond.

• biker

nagyúr

"En nem vagyok sem gyengeelmeju,sem korlatozott,sem debil!"

De, ezek kozul barmelyiket valaszthatod

Kiscsillag, ha egyszer benezek egy helyzetet, es kimegyek eled, akkor en leszek a hibas, es engem bizony erdekelne hogy szimpla szabalysertes lesz a vege vagy gondatlansagbol elkovetett halalos kozlekedesi baleset okozasa!
    Fogd mar fel te is, meg a tobbi R=1 vezeto, hogy masok eletevel IS jatszik! Mert lehet bortonbe megyek majd miattad

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

• FF23

senior tag

Nos, az M0 és Szigethalmi lejáró közt van kettő, a két taksonyi bekötőútnál. Kiskunlacházáig már régóta nem mentem, gondolom ezen a ~20km-en lehet a többi 48-58 db 60-as tábla :DD

A biztonsági öv nem használatára pedig 15-30-45 ezer a büntetés.

Úgy néz ki, hogy tízszeres szorzóval dolgozol. Ez már uzsora.

RT-AX58U v1

• Rick4

félisten

Nem, képzeld el, nem toltak, pedig mostanában egy 900 kilós Punto2-essel járok, és havi 10 ezret megyek. A pályán 105-110 között haladok, érdekes módon nem dudálnak, nem villognak, épp a múltkor egy Chrysler 300C kombis paraszt villogott rám, de sok sok ezer km-en keresztül senki. Persze ehhez az nem elég, hogy ők kulturáltak, és nem villognak, én is tudom, mikor előzök kamiont, és mikor veszem el a gázról a lábamat. Ja, és a táblákat nem szokásom elnézni, ha ez megtörténne 2-3x egymás után, leadnám a jogosítványomat és gyalog járnék.
    A táblákat miért is kellene hagyni? Te hoztad fel, hogy a rokonod "elnézett2 egy táblát, beszéljünk csak erről. Ha nem kötöd be az övet, és akarva- akaratlanul neked megy valaki, Te meghalsz mert leszakad a májad, akkor egy ember azzal a tudattal él tovább, hogy megölt valakit. A KRESZ rád is vonatkozik, igenis fizess 300 ezret, ha nem kötöd be magad. Fizess 300 ezret, ha a táblázatban meghatározott %-nál gyorsabban mész mint a megengedett. De az ittas vezetésért, öv be nem kötésért lehet tőlem 2 millió is a büntetési tétel, nekem nincsen bajom ezzel.

Az a baj, hogy még mindig tele van az új pökhendi faxokkal, akik azt képzelik, hogy a tábla rájuk nem vonatkozik, és nekik más ne mondja meg, mit lehet és mit nem. A KRESZ úgy működik, hogy én betartom a szabályokat, és a többiek is betartják, ekkor nem lesz baj. Majd 3-4 ilyen bünti után belátják, hogy mégiscsak ésszel kellene járni, a szabályokat betartva. Igen, semmi bajom a szabályokkal, ha napi 700 km után jövök haza éjjel 1-.kor, és ott egy tábla, hogy 30km/h a megengedett, akkor annyival jövök, és kész. Nem kezdek el okoskodni, hogy ezt most biztosan indokolatlanul tették ki, mert nem ezzel foglalkozok. Rádiót hallgatok, a párommal beszélgetek, vagy csak épp a dolgaimmal foglalkozom.

Aztán hogy az érveid hova sikkadtak el, nem tudom, de ez a vita csak amiatt lett parttalan, hogy a saját véleményedet nincsen mivel alátámasztanod. Még mindig azt mondom, jobb ha csendben maradsz. Nem nekem, neked jobb....

49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák