Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibko8

    senior tag

    Miért éreznek késztetés arra az emberek amikor megelozod őket akkor neki állnak taposni ők is a gázt?
    Többször is elő fordult már. De a mai szerencsétlen már teljesen felidegesített.
    Szóval ma utol értem egy astrat. Kb 60-70 km/h között ment. (Városon kívül volt és 90 volt végig a meg engedet) Nem mentem gyorsan hisz szép idő volt sütött a nap így eleinte nem is gondoltam megelozni. De Kb 4-5 km után egyre lassabban ment. Ezután gondoltam hogy most már azért éhes vagyok jó lenne vacsora előtt meg érkezni az ebédre :) .
    Rögtön az első lehetosegnel index vissza vált és nyomtam a gázt és ahogy gyorsultam úgy elkezdet velem együtt ő is gyorsítani. Amikor egy más mellet mentünk akkor már a mutató 90 mutatott de ő még mindig mellettem jött. Miután elmentem mellette szépen vissza álltam a saját tempóba 80-85-re és érdekes mód egyre távolabbra került.
    De ez csak egy a sok közül ami mostanában elő fordult. Egyébként egy új Vitara-val voltam sima 1.6 benzin. Nem egy erő bajnok. Városban 60-ig jól gyorsul de utána nagyon küzd. Azért is nem örültem ma ennek. Ezért is mentem sokáig inkább mögötte mert tudtam hogy egy hosszabban beláthato részen kezdek bele ezzel egy előzés be.

    [ Szerkesztve ]

    Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro

Új hozzászólás Aktív témák